Min älskade syster!

 
 
 
När syrran var ner till mig i storstan gick vi en promenad första kvällen! Solen sken och det var väldigt vackert! Hon började ju självklart med att leta efter "näsor" från lönnträden, men sen kunde vi fortsätta! ;-) Det var väldigt skönt att ha henne där och vi hade såå kul! Lekte i en lekpark vi hittade och letade oss fram i nya områden där jag bor.

Men jag ser ljuset i tunneln!

 
Fast vänta, vad händer egentligen nu under sommarlovet? Varför har jag bloggat så lite?
Jo, först var jag med kompisar och syrran i sthlm, sedan åkte Erik med upp till Dalarna där vi hängde under midsommar. På måndagen åkte han hem och jag började jobba med att sitta i kassan på Hemköp... Tidiga morgnar och tidiga kvällar. Mycket träning och socialt umgänge hemma har det inte blivit. Har mått väldigt dåligt både fysiskt och psykiskt för att jag inte orkat träna efter jobbet, men jag försöker jobba på det! Nu är det den här veckan, på lördag ska jag träffa en gammal kompis och sedan drar jag till Västkusten med världens bästa kille!! Så jag ser ljuset i tunneln :-D
Ska försöka fota lite på Västkusten, men vi får se hur det går... Och räkna inte med att jag kommer blogga så mycket då, blogga kan jag göra sen! ;-)

En systertradition

 
Efter jobbintervjun drog jag och syrran till Kungsan och enligt tradition blev det jordgubbar, nutella och mjukglass som det alltid ska vara en dag i början på sommarlovet! Ett ypperligt tillfälle att fira att jag fått jobbet också!

Jobbintervju och audition!

 
Ja det är mycket som hänt sedan sist nu! Fick sommarlov för några veckor sedan och då prioriterade jag att hänga med kompisar. Så bloggen fick vänta och sedan har det varit full rulle!
 
Men vi börjar med den största nyheten!
Jag nämnde ju i förbifarten förut om något jobb jag sökt. Jo, det var såhär att jag fick se att det söktes danslärare. Jag har ju varit danslärare för barn förut och tänkte att det vore ett väldigt roligt extraknäck. Så samma eftermiddag skickade jag spontant in en ansökan. Efter några veckor slutade jag hoppas på svar, men fick efter ett tag ett samtal från företaget. De undrade om jag fortfarande var intresserad och gav mig info om en audition som skulle hållas. Detta var för kanske tre veckor sedan nu. Jag gick dit och shit vad jag dansade! Vi fick dansa i grupp och skulle ha lärt oss en koreografi vi skulle dansa. Jag hade tränat som ett djur några kvällar innan och kände att jag skulle kunna göra ganska bra ifrån mig. Väl där var det bara att kötta. Det spelade ingen roll hur mycket svetten rann, det var bara att fortsätta visa hur bra pedagog man kunde vara och hur mycket dansglädje man kunde visa. Vi fick direkt efteråt veta om vi gått vidare till intervju eller inte.
Jag hade gått vidare!!!
Audition skedde en lördag och redan måndagen därpå var det intervju. Det hade jag inte riktigt planerat med, så jag hade släpat ner syrran till sthlm för att vi skulle ha några mysiga dagar ihop. Men hon fick följa med och vänta...
Audition kändes väldigt bra och även intervjun, för JAG FICK JOBBET!! 
Nu ska jag på utbildning i augusti och sedan börjar jag jobba i september!!! Och går det bra så har jag fast anställning till våren! Så himla bra!!

Sakta vi gå genom stan










Idag fyller Ann år, så jag packade ryggsäcke i morse så att vi skulle kunna ha picknick efter skolan. Innan Ann hade slutat gick jag och Becca och handlade fika och frukt och sen dukades allt upp och Ann och några fler kom. Efter en lyckad picknick drog vi oss hemåt, men vad gjorde jag och Ann? Jo vi började som vanligt gå. Vi gick och vi gick och vi gick, men vart skulle vi? Det visste vi inte, vi bara följde vattnet och gick en bra sväng genom Stockholm. Det slutade med att vi gått närmare 15 km bara under eftermiddagen/kvällen. Min mätare står just nu på 18.48km så benen känns helt slut... Fast det var det väldigt värt! Att få gå där med Ann i sommarvärmen i solen och få prata med henne om allt mellan himmel och jord gjorde verkligen min dag! Jag har svårt att varva ned nu och tänker bara på hur vackert och bra allt var. Jag har verkligen kommit till rätt ställe, det är jag säker på! Jag älskar människorna här, jag älskar Stockholm och jag älskar skolan! Dessutom kanske jag har ett jobb till hösten, men det får vi se lite längre fram :) Nu ska jag försöka få lite sömn innan sista dagen i skolan imorgon, sen är det bara skolavslutningen på tisdag kvar!!!

Snart är det sommarlov!



Kände mig lite artistisk när vi var på Skeppsholmen för att gå på teater och se "Vår klass" med skolan idag. Var så vackra fönster där vi var, så jag passade på att ta nån bild med telefonen.
En vecka sedan jag bloggade nu och det hinner hända mycket på en vecka! Har haft mitt sista prov innan sommaren, det var i samhäll och kändes för en gångs skull som att det gick bra! Sedan har jag umgåtts mycket med Erik. Så skönt att vara med honom och så jobbigt att säga hejdå till honom även om det bara handlar om någon dag.
Jag försöker komma igång med träningen igen och ska se om jag hinner springa en sväng ikväll! I måndags blev jag äntligen klar med mina totalt 200km jag skulle springa! Har hållit på med det sen augusti och det har kommit mycket emellan mig och träningen, men kanske är jag på gång igen nu! Lagom till min hektiska sommar ;-)