November bye bye :-)



November, jag uppskattade din visit här, men nu välkomnar jag december med öppna armar:-) VINTER!

Massvis av papper, nyponsoppa och invirad i filtar.

 
Idag har jag varit i skolan första gången efter att jag varit sjuk. Under helgen mådde jag bra och kände mig frisk, så då bakade vi ju pepparkakor, men tyvärr blev jag sjuk igen till på måndagen :-( Nu är det äntligen lite bättre och jag pallrade mig till skolan. Så nu sitter jag här med mycket läxa som ska göras och dricker nyponsoppa invirad i filtar ;-)
Vad fint det är nu när solen stiger upp på mornarna och det är kallt ute, det blir så fina färger på himlen då :-) Nu till advent skulle det faktiskt passa bra med lite snö (nu ligger det ca 1cm snö på backen, men det få gärna komma lite mer snö), så SNÄLLA, GE MIG LITE SNÖ!!

Världens mysigaste helg <3

 
Den här helgen har varit otroligt bra! Jag har bakat pepparkakor och som vanligt blivit påminnd om vilken bra familj jag har :-)  Efter att vi bakat färdigt åt vi pepparkaka och drack glögg. En liten försmak på julen ;-) Nu måste jag planera ett lussebullebak :-)

Kex Factor ;-)

Igår fick Malcom lov att lämna X Factor. ;-( När jag satt och kollade på programmet igår gjorde jag upp världens bästa plan (enligt mig) om vilken plats de tre bästa artisterna skulle hamna på. Såhär ville jag att det skulle bli: 1. JEM 2. Malcom 3. Awa.
Jag blev nästan ledsen när Malcom åkte ut igår, men blev också glad när han sa att han fortfarande tänkte göra musik. Så jag längtar tills det kommer en ny låt från Malcom :-) Heja Malcom!!
Och de andra också så klart ;-)

Sjukling med läxor...

 
Den här veckan har jag varit sjuk och är det fortfarande... Jag hoppas att det blir bättre så att jag kan gå till skolan imorgon. Det är såå tråkigt att sitta hemma, inte må så bra och inte kunna göra något :-( Idag försökte jag måla lite och sedan har jag jobbat lite so. Nu är det bara att hoppas på att man är frisk snart.

Fotografering med mig själv :-)

 
Igår fotade jag lite. Jag hade så mycket inspiration till en fotografering så jag drog upp en bakgrund och ställde mig framför kameran. (Nästan så var det, det är ju lite mer jobb före;-) )
När jag skulle sova igår fick jag en ny idé till en fotografering, så vi får väl se vad jag hittar på framöver :-)

Dimmigt värre ;-)

 
När jag tog denna bild var det ganska dimmigt ute kan man säga. Men det är ett tag sedan för det finns ju löv på träden. Eller är det kanske en vinter med löv på träden? ;-) Nej jag skojade, jag tänkte på att jag skrivit om det förut i inlägget "En vinter med löv på träden." ;-)

En av de upphittade bilderna :-)

 
Den här bilden är en av bilderna jag hittade igår :-)
Jag älskar allt i den här bilden, det är så härligt att stå och titta upp på ett träd.

Yes!! Jag har hittat snygga bilder jag glömt att jag hade :-D

 
Jag försöker att lägga alla bra bilder i en mapp på datorn nu, men det är så irriterande när jag vet vilken bild jag vill ha, men inte i vilken mapp den ligger i... Aja, det är roligt iallafall att hitta många andra foton som jag hade glömt att jag hade :-)
Ska nog försöka lägga upp några guldkorn här senare, men nu måste jag fortsätta.. GAH!!

Tunnelseende och snart helg!! ;-D

 
Man får lite tunnelseende när man kollar på bilden... ;-) (he, he)
Jag har lust att fotografera, men jag orkar inte riktigt... Varför ska man behöva vara trött när det är något man vill göra? Det är så tråkigt också, för när jag går hem från skolan ser jag hur solen skiner på bergen långt bort i fjärran men inte där jag bor och jag vill ta bilder med sol. Aja..
Imorgon är det FREDAG!!! Skönt det ska bli att det snart är helg. :-)

Vart tog den dåliga musiken vägen?

 
Jag fotade mitt rum ur lite olika vinklar i helgen. När man har bilder på sitt rum ur vinklar som man aldrig tänker på finns är det lite klurigt. Man förstår inte jämt hur man har tagit bilden eller vart någonstans i rummet man var. Ja, ja, det är kul i alla fall :-)
 
Jag har dansat hip hop/streetdance i några år nu, men jag har aldrig varit så förtjust i musiken. Vissa låtar har vart bra men inte alla. Här om dagen när jag skulle leta på de där dåliga låtarna på spotify-listan där jag visste att låtarna skulle finnas, hittade jag dem inte. Jag lyssnade igenom listan flera gånger, men låtarna som var dåliga hade försvunnit. Istället kom jag på att jag måste ha börjat tycka om all hip hop musik. Lite knäppt men oj så roligt! Nu finns det ju hur mycket musik som helst att lyssna på :-)

Pepp med snart trasiga hörlurar...

 
Här sitter jag och dunkar musik och peppar inför idrottslektionen jag ska ha i skolan imorgon. Jag ska lära klassen streetdance/hip hop. Det ska bli såååååå kul!! :-D

Fånga ljuset!

 
Man måste försöka fånga ljuset i vardagen, det gör jag :-)

Så lika, men ändå så olika.

 
 
 
Jag har fixat med samma bild och gjort de på tre olika sätt. Att en och samma bild kan bli så olika beroende på hur man jobbar med dem i datorn är coolt. Det är roligt att experimentera med bilder och ge bilderna olika "känslor" :-)

Pärlhalsband av vattendroppar.

 
Lyssnar på musik och redigerar några bilder. Att få vattendroppar på bild är ganska häftigt. När man ser en droppe som liksom är för sig själv (som den nedersta på bilden) ser det ut som om vatten är någon gelé-aktig massa. Det ser inte alls ut att vara så flytande som vatten egentligen är. Jag tycker att det är coolt med vatten :-)

Den kungliga huvudstaden :-)

 
 
 
Sitter och fixar med bilder från förra helgen när jag var i Stockholm. Jag gillar Stockholm såå mycket! Jag gillar bilderna också, de blev bra. Det var spännande när jag tog dessa bilder, jag har aldrig fotat över en stad när det är mörkt och för att vara första gången tycker jag att det blev kanon :-)

Rykande kallt...

 
Jag har inspiration, men inte riktigt tid. Jag vill dansa, fota, måla och skriva, fast det jag borde göra är att förbereda mig inför SO-provet imorgon, men jag har inte så speciellt mycket inspiration till det...
Som man kan se på bilden så är det kallt ute och det kommer "rök" ur munnen när man andas, bilden blev lite spök-aktig. Lagom att lägga ut den efter halloween. Kansigt ;-) Nej, jag borde plugga SO nu...

Vanlig vardag igen.. :-)

Skolan är ju igång igen och än så länge känns det helt okej. Man har ju inte så mycket tid för annat, fast det är ju vardagen :-)
Nu är jag taggad för dans:-) Jippie!

En vinter med löv på träden.

 
 
Jag tycker att man kan säga att det är lite skillnad mellan hur träden såg ut för en månad sedan och hur de ser ut idag. Det går fort! Men det är bra att veta att det går ungefär lika fort på våren också. Träd är så fina med blad på, tänk vad mysigt det skulle vara på vintern om det var mycket snö och löv på träden... Hmm.. Hur tänker jag nu, eller tänker jag alls? Jag vet inte riktigt med det skulle vara mysigt kanske? Tyvärr kan man inte få allt man vill så jag får väl stå ut med en vinter utan löv på träden ;-)

Walking in a winter wonderland...

 
Rubriken talar... eller? Nej, nu är all snö som kom i veckan borta... Ja, ja man får hoppas att det kommer lite ny snö snart ;-) Man kan se några grusiga snöhögar, men det är inte mer än så. Jag som vill ha snö!! Jag har fyndat en vinterjacka idag, så lite snö hade varit roligt :-)

Sista dagen på höstlovet...

 
Nu har vi provat på hur november känns i år och det känns som om det skulle kunna bli en bra månad också :-)
Sista dagen på höstlovet och det har varit såå skönt! Kanske man kan hoppas på en fin helg också :-)
Jag har haft ett jättebra lov och helgen ska få bli likadan har jag bestämt :-)