Med pannkakor till matsäck









Har som sagt haft ett underbart lov! Var ut på utflykt och hade bästa dagen på länge! Med bär och pannkakor till matsäck var vi i skogen en hel dag. Så himla vackert med allt som växer och slår ut! Lever länge på energin jag fick den dagen!

Då var det härliga lovet slut...



Efter ett sjukt bra lov är det dags för skolan imorgon... Känns sådär, hade gärna haft sommarlov nu. Att få vila lite till och njuta av livet hade inte varit fel, men nu får jag försöka göra det ändå ;-)

Lägger ut några bilder från lovet imorgon, så håll utkik! :-)

Ibland ska man bara lyssna på magkänslan :-)



Ibland ska man bara följa magkänslan.
Här om dagen skulle jag ut och springa, men kände redan efter några hundra meter att jag inte skulle orka springa, så jag gick nästan hela rundan. Det var så härligt att se allt växtligt som vilken dag som helst skulle explodera och blomma ut och samtidigt höra fågelkvittret. Det blev en härlig promenad. Idag var jag ut igen, men sprang då på som en galning! ;-) Provade även en ny väg jag aldrig gått på förut, men magkänslan sa mig att jag skulle känna igen mig efter ett tag och det gjorde jag också. När jag kom hem ville jag göra slut på de sista krafterna och körde andra övningar när jag tränade styrka. 
Det är viktigt att lyssna på magkänslan ibland och göra det som känns bäst. Orkar man inte springa hela vägen, strunta i det då! Gå och njut av promenaden, man tar igen det en annan gång. Fast man ska inte göra en grej utav det heller, ibland ska man även strunta i magkänslan och bara köra på. Det är en svår balansgång ibland, men det är så himla skönt när man klarar balansera en stund!

Lovely day in the forrest.




Har haft en helt underbar dag i skogen idag. Känner att det var exakt vad jag behövde :-)
Fler bilder från dagen kommer upp på bloggen sen! 

Härlig påskhelg :-)



Hoppas alla hade en trevlig påsk! För det hade verkligen jag! :-)
Efter skolan i torsdags drog vi till Sälen för en mycket trevlig helg där. Åkte slalom och njöt i solen. Tyvärr fotade jag inte så mycket. Orkade inte plocka fram kameran ;-)

Fick faktiskt veta i fredags att jag kommit in på gymnasiet som är mitt förstahandsval!! :-D Väldigt kul! Nu är det bara att kämpa så betygen håller till den riktiga antagningen :-)

Nu ligger jag i solen och njuter av livet. Har ju påsklov :-)

Nu kan jag njuta av lovet :-)



Fick se vackra färger på himlen igår när jag satt och pluggade och gjorde färdigt alla inlämningsuppgifter. Himla skönt att vara klar med det så slipper jag plugga under lovet. Jag behöver verkligen få vara ledig! Så jobbigt att försöka hålla koll på allt samtidigt när man har tusen saker på hjärnan.. 
Tror känslan av att vara klar gjorde mig lite trött och fnissig idag. Men det var bara härlig att få skratta lite :-)

Nu ska jag snart ut och springa, sen ladda inför några dagar i Sälen :-D

Morgonljus.






Passade på att gå ut och ta några bilder nu på morgonen. Det är så fint med morgonljus, det blir liksom lagom starkt. Längtar till sommaren, då ska jag allt fota naturen en vacker morgon :-)

Mycket att stå i, men snart är det över.




En blombild från förra helgen och en bild från en cykeltur vi tog i fredags får avsluta denna vecka. 
Har haft mycket att stå i hela veckan, även nästa vecka ser liknande ut...

Hade dansuppvisning med mina underbara kids idag! Vilken känsla att äntligen vara i mål med detta projekt! 12 veckor har gått sedan själva dansen började och förarbetet höll på ett antal veckor innan. Det har varit jobbigt och vi har haft våra svackor, men det har även varit kul och såå utvecklande! :-D Detta är en upplevelse jag sent kommer att glömma. Fast roligast idag var ju förstås när jag själv fick dansa för publiken ;-)

Nu väntar sista veckan innan ett välbehövt påsklov :-) Ska försöka göra klart allt skoljobb så jag slipper plugga på lovet ;-)

Regnet som smattrar på paraplyet..







Äntligen fick jag vad jag ville ha! Vitsippor och små gulliga blad och solsken! :-)
Fast idag regnar det.. Faktiskt lite mysigit när det smattrade på paraplyet påväg till skolan. Så en dag med regn är helt okej.

Detta härliga ljus!



Har haft en supeskön dag idag! Softade i solen en stund och sprang sedan en vända i skogen. Äntligen kan jag springa igen! Har haft ont i höfterna, så nu i veckan var det första gången jag sprang på flera veckor och det kändes bra! Måste bara komma ihåg att ta det lite försiktigt. 

Fotade lite med mobilen idag också. Jag älskar verkligen min mobilkamera! Blev några ögon och ögonfransbilder sedan några på blommor. Nu när ljuset äntligen är tillbaka blir bilderna så härliga och kreativiteten hålls vid liv. Finns inget bättre! ;-)

En vacker men lite kylig cykeltur.



Tog en mysig cykeltur nu ikväll, men lite kallt var det... Fick också se en vacker landskapsbild med härliga färger, tyvärr var det lite svårt att få det på bild med mobilen.. 
Nu blir det fredagsmys med bra musik, så hoppas vi på en till fin lördag imorgon! :-)

Vårblommor!



Vi hittade några blommor här om dagen, så med solen skinande, vårtecken ute och musikguiden i P3 på radion kändes det nästan som sommar igår! Brukar alltid lyssna på P3 på sommaren, så jag fick verkligen sommarkänslor! Fast det dröjer ju ett tag tills det verkligen är sommar, fast det är ju bara så härligt att det är vår! Det gör mig så glad och kreativiteten vaknar till liv!

April april! Här kommer ännu fler bilder! ;-)

 
 
 
Haha! Här kommer fler bilder från i lördags, fast nu är de faktiskt slut ;-) När jag redigerade bilden i mitten blev den svartvita nyansen ganska mörk, men jag gillar den :-) Det blev liksom något hårt i den när den annars är så mjuk. Såklart hittade jag också en bild med vatten :-P