Dagen för dans och musik!

 
Jag älskar musik och dans och dagen till ära tycker jag att vi alla ska lyssna på musik och dansa loss! Det är ju trots allt den internationella dansdagen idag! :-)

Starka vårkänslor!

 
Igår fick jag njuta av ett vackert sommarregn. Det luktar så gott efter att det regnat och det blir ett så fint ljus:-) Önskade verkligen att jag haft kameran tillgänglig så jag kunde fota det fina:-)
Idag vaknade jag också av att solen lyste mig rakt i ögonen. Det var så härligt att jag somnade om och fick sedan lite stressigt, men det fungerade;-) Härligt att våren verkligen är här på riktigt nu!!

Ser man någon vacker plats borde man också kunna ta sig dit. Eller hur?

 
 
Ja, som sagt så har jag ju en del bilder som har någon månad på nacken och dessa bilder är från samma gång som bilderna i inlägget "Golden sunshine".
 
När jag tittade på dessa bilder fick jag känslan av att vara instängd bakom ett galler och se något vackert, något skimrande på andra sidan och då kom jag på. Att vad som än händer och hur instängd man än känner sig, så hittar man dörrar genom gallret till den andra vackra sidan. Sidan man trånat efter så länge och helt plötsligt kan man ta sig ut till den sidan.
 
Ser man någon vacker plats borde man också kunna ta sig dit. Eller hur?
Inget är omöjligt och det känner jag just nu att dessa bilder får symbolisera för.

Jag existerar inte bara, utan jag lever ett liv också :-)

 
 
Saker man gör i vardagen som får vardagen att vara kul och intressant är härliga.
 
För mig är det att dansa. Jag ärlskar dans och jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte fick lyssna på musik och dansa. Då skulle jag inte leva något man kunde kalla ett liv, då skulle jag bara existera, men inte leva..
Minuterna innan jag ska åka och under tiden jag åker till dansen är det ganska tråkigt och jag är rastlös eller stressad och tänker på allt i skolan. Men att stiga in i danslokalen är som att pausa livet en stund och när jag dansat klart vet jag att jag lever. Jag existerar inte bara, utan jag lever ett liv också :-)
 
Det som får mig att må bra är mitt liv. Vad är ditt?

Golden sunshine

 
Ja, det har ekat tomt här ett tag, så nu har jag några "gamla" bilder jag kan visa. Min inspiration till att fota är ofta stor, men inspirationen till att fixa med bilderna på datorn sedan, är inte alltid lika stor. Så nu har jag några bilder som har någon månad på nacken att visa.
Fick lust att fixa med några gamla bilder under veckan nu när jag varit sjuk... Men nu hoppas jag på att jag är frisk snart, fast jag känner att än är jag inte riktigt kry..
 
Bilderna tog jag någon gång i mars, runt den tionde mars när solen ville visa sig ett tag. Det var ett så vackert ljus och det blev som ett gyllene sken när solljuset reflekterades mot metall.
 
Jag gillar bilderna, men jag förstår inte varför jag inte visat dem tidigare.?. ;-) Aja, här är dem iallafall. ;-)

Ett nytt sätt att se på saker.

 
Någon som är van vid att gå med kameran i hand och ständigt letar efter motiv att fotografera har det ofta i huvudet. "Finns det andra sätt att se på detta motiv? Kan jag ta en bild ur en annan vinkel?" Det finns många sätt att se på saker.
Jag tycker att man borde försöka njuta mer av allt det vackra man har runt omkring sig, om det så är miljö eller personer spelar ingen roll, men man kan ta en extra titt kanske man ser något nytt. Bilden är för mig ett nytt perspektiv på min hemmiljö och att upptäcka nya vackra platser, personer och andra vardagliga ting gör mig glad. :-)

Redigerade foton med ny app :-)

Hämtade en ny app att redigera bilder i. Jag gillar resultatet på hur man kunde göra:-) Längtar efter att lära mig mer:-)
Här är två bilder, en före och en efter redigering.


Jaha... Då var det slut på påsklovet, men det blev allt ett bra slut;-)

 
Fredagar är bra dagar:-) Denna fredag började med träning, sedan korvgrillning, några cykelturer och till sist en god chokladmousse :-) Ett bra slut på påsklovet.

Lov + lunch = :-)

 
En av de bästa sakerna med att ha lov är att man får experimentera och göra nya maträtter :-)
Igår blev det en räk- och mozzarellasallad, det var lika gott som de flesta annat som görs till lunch under loven och det betyder gott ;-)

Wonderful days in spring...

 
Ja, bilden talar.
Jag har haft några helt underbara vårdagar under påsken :-) Mycket solljus och värme. Nu känner jag att jag börjar lugna ner mig och njuta av årstiden mer. Det är sååå skönt.
Bilden är jag faktiskt lite nöjd med. Satt ute och fotade genom golvspringorna på altanen och fick en okej bild. Inte så jätteintressant bild kanske, men när jag la dit texten blev den lite häftigare;-)
Jag ser fram emot en förhoppningsvis lika bra dag idag. Det är ju vår så vad kan vara fel då? ;-)