En stilla sten i ett stilla vatten.

Bilderna från fotograferingen i tisdags kommer upp på bloggen om någon vecka :-D Innan dess har jag lite annat på gång...
 
Bilden du ser här ovan, vad tänker du på när du ser den? Säger den dig något? Ser du hur hela ditt liv speglas i bilden? Det ser jag. Jag ser mig själv som stenen och vattnet är mitt liv. Nu när den stilla stenen är just stilla, påverkar den inte vattnet och då är vattnet också stilla. Med det menar jag att om du bara väntar på att livet ska ruska om dig, får du vänta ett bra tag. Det är du som ska ruska om livet för att få något tillbaka.
 
Huvudsaken med livet anser jag är att jag mår bra, då måste jag också se till att jag mår bra. Den senaste veckan här, har jag varit lite förkyld och jag har inte tränat som jag brukar, men idag tränade jag lite. Från att ha känt mig som en zombie som inte vet vart den är påväg, blev jag en liten fjäril. Efter att jag tränat kände jag mig lättad på något sätt och lycklig.
 
Jag älskar när jag får dessa "uppvaknanden" ;-) Feeling good :-)

När regnet slår mot fönstret..

 
Idag regnar det ute... Det får bli en dag då jag rensar lite till på datorn och mest myser runt. Kanske fixar lite med bilder. Igår hade jag en fotografering som jag kommer visa lite av senare. Det blev verkligen GRYMMA bilder! :-)
 

Barfota utan strumpor och skor...

 
Barfota i gräset, badminton i skymningen och härliga sommardagar. Det är livet för mig det! :-)
 

Flying like a bird...

 
Fåglar som flyger, Humlor som flyger, ibland flyger håret och ibland är det tankarna som flyger.

När tankarna flyger vet man inte alltid vart de är påväg.. Man kan tänka glada tankar och känna glädjen genom kroppen. Man kan tänka ledsamma tankar och bli sådär fruktansvärt ledsen. Man kan vara arg och alldeles överlycklig. Ena stunden är man väldigt förbannad så att man inte ens kan tänka och andra stunden är man både glad, överlycklig och så fruktansvärt ledsen samtidigt. Man vet inte vart varken tankar eller känslor flyger.
 
Så länge tankarna är till din fördel är de värda att tänka, men så fort att de är till din nackdel är det bara att sluta tänka ;-)
 
Idag blir det nog en tankspridd dag för mig, men jag ser fram emot det. Mycket :-)

Midsommarafton! :-)

 
Glad Mindsommar på er alla! Hoppas att det blir en bra midsommar, det ska jag ha. Det kanske blir en sväng runt midsommarstången eller ett dopp i en härlig sjö som på bilden ovan.
 
Jag är helt förälskad i bilden, tog den i fredags:-).
 

Sommarrufsigt hår.

 
Sommarrufsigt hår i motljus, det liknar nästan Guldlock... En bild från sagorna, eller från verkligheten.. Det är det som gör konsten så underbar. Man får tolka det man ser på ett eget sätt. Det jag ser kanske inte du ser, även när det är samma motiv.. Det som betyder något är känslan bilden utstrålar och det är utifrån den man kan ta till sig bilden..
 

Man vet aldrig vad man ser härnäst..

 
Ibland kan till och med ogräs vara sött... Små gröna strån som sticker upp mellan stenarna. Att ständigt se olika motiv bland vardagssaker är faktiskt kul :-) Det gör min vardag så intressant, man vet aldrig vad man ser härnäst..
 

En mysig glänta i skogen...

 
Idag hade jag hoppats på en härlig utflykt till någon härlig glänta i skogen, men vädret ville inte det, så det blev en härlig sommardag hemma istället :-) Så nice med sommar och all härlig inspiration som bara kommer till mig:-) Love it!
 

En Padda och Häxa ut på äventyr ;-)

 
 
 
 
 
Bilderna är från ett äventyr i fredags. Hjälp vad härligt och vackert det var i fredags kväll vid 21-22 tiden i skogen. Tidigare under dagen hade det regnat, så det var ganska blött i skogen, men väldigt vackert! Tyvärr blir nog mina skor aldrig sig lika igen... Men vad gör man inte för konstens skull. För att få vackra bilder är det värt att gå i lera :-) Detta måste göras om! :-D
 
 
 
 

Planerar fotografering :-)

(bild från häromkvällen)

Yes!! Den sista dagen i skolan är avklarad och det är bara själva avslutningen kvar tills i morgon, sedan är det SOMMARLOV!!
Just nu sitter jag och rengör kameran och gör allt klart inför fotografering imorgon. Jag har fått i uppdrag att fotografera årets nior och det ska bli jättekul!! Något nervös bara... :-) Mer fotografering blir det också på lördag då jag ska assistiera under en fotografering. Också det väldigt roligt :-)
 Det är grymt lärorikt att få assistera på fotograferingar. Som sagt, fotografering är en härlig konst :-)

Mystisk pelargon...

 
Igår kväll fotade jag lite, bland annat denna vackra pelargon. Jag får en kännsla av mystik av bilderna. De riktiga bilderna kommer senare, ville bara visa på ett ungefär hur de ser ut :-)
 

Snart, snart är det sommarlov:-)

 
Det är lustigt när man stretchar och upptäcker en ny vinkel på kroppen... det är fint med fötter med träd som bakgrund;-)
Helgen bestod av lite härligt planerade av sommaren och det är sommarplanerna som tar upp de flesta tankarna. Snart, snart är det sommarlov...

Peppar inför långhelg:-)

 
Tråkigt nog har de flesta äppelträden som haft sådan vacker blomning, blommat över nu. Aja, det kommer fler blommor nästa år..
 
Även om jag inte har träd som blommar att titta på, så har jag en långhelg att se fram emot.   Den börjar nu, med gräsklippning.. Senare blir det nog en sväng i joggingspåret:-)
Jag älskar verkligen att springa. Det är så kul! :-)
Då är det bara att ta fram gräsklipparen nu då.. 

Mellanmål :-)

 
 
Ett jättegott mellanmål jag åt idag, är yoghurt med vattenmelon och pistagenötter. Det är en såå god kombination! I love it! Det går även bra att äta detta tillsammans med kesella, det får då en lite syrligare smak.
 
Mums! :-)

Liksom lite olika dagar.

 
Det är tur att man har olika dagar. Vissa dagar är bra och andra är mindra bra, ibland kan man även ha dagar man inte vet om de är bra eller dåliga. Idag tror jag att det är en sån dag. Känner mig liksom tom och trött, men det är heller inget fel. Allt har varit bra i skolan :-) och jag har inte varit på dåligt humör. Det känns bara som att allt är pausat..
 
Igår var det däremot annorlunda. Då var jag riktigt duktig och fixade med datorn och mobilen och sedan sprang jag en sväng. Då hade jag lust att ge mig själv en blomma, så blomman får jag idag som en liten uppmuntring :-)
 
(blomman är en humleblomster, det fick jag lära mig i fredags)

Bilderna från cykelturen.

 
 
 
Detta är några av bilderna från i fredags (den väldigt mysiga cykelturen).
Det var ett så fantastiskt ljus och allt bara var så härligt.. Det är så typiskt att solen ska behöva gå ned också, att inte allt bara stannar till för en stund (så att man hinner fota klart).
Det blir definitivt en till sväng dit någon kväll framöver. ♥

Detta fantastiska ljus! :-)

 
 
Jag älskar detta fantastiska ljus! På kvällar och tidiga morgnar är det helt underbart! Alla olika slags bilder blir magiska i detta ljus. Dags för en riktig fotografering i skogen en härlig kväll snart!