Det blev ingen fotning, men helt okej ändå!



Trots allergi och förkylning blev ju detta en ganska bra dag ändå. Solen tittade äntligen fram och jag kunde sitta ute och läsa :-) Önskar att jag vore frisk nu, för vore jag det hade jag definitivt varit ute och fotat! Men, men.. Nu blir det mys med familjen istället. Inte så dåligt det heller ;-)


Haha! Känner att min blogg fylls med bilder av blommor nu.. Ska bli ändring på det, men idag var det blommor jag fotade, så det fick bli det ;-)

Ännu mer blommor!



En snygg närbild på äppelblom. Älskar ramen som blev och den ljusa bilden! Mobilkameran är bara för bra och att man sedan kan redigera direkt i telefonen gör ju inte saken sämre ;-)

Äppelträden står i blom










Nu står äppelträden i full blom! Så fort jag går utanför dörren känner jag en stark doft av blommorna. 
Tog några bilder på dem igår kväll med mobilen. Det blir verkligen bra bilder med telefonen! Bara man ger den rätt förutsättningar :-)
Lägger upp någon mer bild imorgon!

Nästan överblommade körsbärsträd, men fina bilder ändå.







På tiden att visa bilder från påsklovet då jag var i Sthlm ;-) Körsbärsträden var på gränsen att ha blommat över, men fina bilder blev det ändå! Nu drar jag dit på söndag igen och går på musikal. Väldigt kul! :-)

Fotar kvällssolen genom fönstret.






Blev lite fotograferande på blommorna i fönstret och ut genom fönstret på kvällssolen igår och idag blev det några bilder i skogen när jag egentligen skulle springa en sväng ;-) Som tur är börjar solen hitta tillbaka och även så kreativiteten. 
Lägger ut några fina bilder från Sthlm imorgon! Håll ögonen öppna! :-)

Små söta knoppar som exploderat.







Här är några bilder från påsklovet. Så vackert när de små ljusgröna bladen på träden kryper fram ur sina knoppar och blåsipporna står riktade mot solen. Självklart blev det ju några bilder på vatten också. Jag är som sagt bara så överförtjust i det glittrande vattnet! Det blir så fint på bild! Sen är ju grästuvan på översta bilden bara så gullig på något sätt. Ljusgrön och liten sticker den upp vid sidan av en stig.

Blev en stund på stan



Skulle inte sitta helt fel med lite mer solsken nu.. Kreativiteten ligger på noll och jag svimmar nästan av trötthet. Dessutom är det såå mycket roligare att ta en springtur när det är bra väder än när det är kallt, mulet och regnar.. Gick på stan en stund idag och då tittade solen fram emellanåt och lika tidigare idag. Man kunde vara ute i solen och ha det chill på rasten. Bara det gav mig lite energi tillbaka. Nu är det två nationella prov kvar, några andra prov, några uppgifter att lämna in och sen är det inte långt kvar till sommarlov! Såå skönt!

Hallonen gjorde dagen! ;-)



Fick smaka världens godaste chokladdoppade hallon av en vän för ett tag sedan, idag provade jag göra dem själv och det var busenkelt!
Det var bara att värma kokosolja, blanda i kakao och sedan doppa frysta hallon i det. Så himla gott och så enkelt att göra! Det svåra var att försöka sluta äta dem ;-)
Vilken vardagslyx det blev ;-)

Men hur ska jag hinna? ;-)



Efter en härlig springtur tog jag mig ett välförtjänt bad ;-) Kanske, men bara kanske hinner jag springa 150km till den 15:e maj. Har 33km kvar... Blir spännande att se, men klarar jag det inte är det helt okej. Har haft ont och varit sjuk så mycket tid gick bort. Nu kör jag på som bara den så får vi se sen ;-)