Sportlov! :-)



Härligt med sportlov en vecka nu! En välbehövlig laddning inför de nationella proven... Aja, strunt i det nu! Hoppas det blir den fin vecka, men tror också starkt att det kan bli det! :-)
En vecka ledigt kan ju inte bli annat än bra! ;-)

Vackraste bilderna <3













Gud vad glad jag är nu! Fylld av energi efter att ha redigerat några gamla bilder från i höstas på en underbart fin vän! <3
Jag bara längtar till nästa gång en fotografering blir såhär lyckad! :-) <3
Love it!!

Det går åt rätt håll! :-)



Man får ju riktiga vårkänslor idag!! Härligt att sitta på en bänk ute i solen och känna hur solen verkligen värmer. Skönt med lite energi från solen! Känner hur mungiporna sakta börjar peka uppåt :-)

Nearly sunshine in the morning.

 
I förrgår var det en fin morgon. Man kunde känna på sig att det skulle bli en fin dag och det blev det också. Emellanåt trängde sig solen genom molnen. Jag längtar till man kan vara ute samtidigt som solen är framme och inte bara sitta i skolan då... ;-)
Iallafall blir det en bra dag idag tror jag, även om solen inte tränger sig fram, för jag ska få dansa med mina små barn! :-D Längtar!

Något i vardagen som kan bli en häftig bild.



Ibland ser man det bara. Stod och tittade ut genom fönstret och vinkade till mamma som höll på att skrapa rutorna för att åka till jobbet. Då fick jag se hur fint det var med snön som hängde över registreringsskylten. Haha! Jag sprang ut och fotade innan hon han ta bort det :-) Älskar att hitta småsaker i vardagen man kan fotografera :-)

Härlig egentid instängd på rummet ;-)



För en gångs skull är det inte jättestökigt i mitt rum. Så då kunde jag ju passa på att sitta på mitt rum en stund ;-) Brukar nästan aldrig vara på mitt rum annars.

Har de senaste veckorna känt att det är så mycket på gång och så mycket som måste planeras och har därför behövt vara lite för mig själv och tänka igenom saker. Som tex vilket gymnasium man ska välja och börja oroa sig och träna inför de nationella proven ;-) och mest bara samla energi från någonstans. Efter att då ha suttit på mitt rum, tränat och myst för mig själv känner jag att känslan av något slags obehag börjar lätta. Skönt!! Även om det inte varit jättejobbigt känns det skönt när det lättar och man kan börja se ljuset i tunneln igen ;-) Jag har valt gymnasium och känner mig lite mer lugn inför de nationella :-) Då kan man njuta av all härlig egentid man kan ta till vara på :-)
  

Snälla, ge mig en längre måndagsmorgon! ;-)

 
Då börjar vi på en ny vecka då! Önskar att måndagsmorgonen kunde ha varat liite längre, så att jag kan sitta kvar och mysa i soffan, med mysig belysning och lugn musik... Är lite nervös faktiskt, för på fredag är det sista dagen att söka gymnasium. Då ska man ha bekräftat sin ansökan. Satt i ren panik i fredags kväll och letade fler gymnasieskolor, så nu har jag några att välja mellan. Får se om jag vågar bekräfta min ansökan idag kanske ;-)
Har lite fler inplanerade grejer för veckan. På torsdag ska jag få dansa med mina underbara barn :-) Riktigt roligt är det, speciellt att få se deras utveckling i dansen :-) Sedan är det begravning som gäller på fredag :-( Ska försöka lura med mig någon ut och fota på kvällen då, så får jag lite roligt att tänka på. Måste ju verkligen sätta igång och jobba med intagningsproven inför gymnasiet... Läskigt!! ;-)

Och jag gjorde det! :-D

Första december 2013 satte jag ett mål jag skulle klara under vintern. Att springa och åka längdskidor en total distans på 90km, lika långt som ett vasalopp och nu är det gjort! Blev inte så mycket åka skidor då jag tyckte det var såå tråkigt, men nu är det över! Yes!! I did it!!! :-D Dessutom började jag räkna mina kilometer den 15:e dec och är nu klar den 9:e feb. Det tog inte ens två månader. Och jag som trodde att jag inte skulle klara av att springa någonting under vintern, men jag har hittills sprungit 90km!! :-D
 
Känner mig väldigt glad och stolt över att jag gjort detta! Nu sätter vi nya mål: att springa 150km innan 15:e maj! Hehe, får se om jag klarar det ;-)

När det bara blir för mycket..

Hittade denna bild häromdagen. På något sätt gillar jag den väldigt mycket, kanske för att den påminner mig om sommaren? (det var då jag tog bilden) :-)
 
Ibland blir det bara för mycket.. När det är så mycket jag vill göra och det finns allt för många "måsten" brister det bara. Så småningom kryper känslan om att jag inte är tillräckligt bra fram. Genast börjar jag undra, vadå inte tillräckligt bra? jag är ju bäst som jag är! Då har känslan om att inte duga som jag är, snabbt byts ut till frustration över att jag ens tänkt tanken "jag är inte bra". Jag vet ju att jag och alla andra är superbra exakt som man är. Jag kan inte göra mer än mitt bästa och sedan är det inte mycket mer jag kan göra. Det är ju sjukt bra om jag ens lyckas göra mitt bästa.
 
Ilskan och frustrationen jag känner gör mig bara ledsen och förvirrad. Plötsligt undrar jag varför jag ens är så arg, frustrerad och ledsen. Är det för att jag är tonåring och mina känslor bara åker fram och tillbaka så att jag inte ens vet vad jag ska göra med dem eller har jag bara en lite galen dag?
 
Skönt är det iallafall när stormen inom mig lagt sig och jag kan skratta åt alltihop. Då är det bara att njuta, chilla och vänta tills nästa gång man måste ta tag i alla "måsten". Varför inte skratta åt sig själv så att man inte vet varför man skrattar istället? ;-) Någon som känner igen sig eller är det bara jag? :-)
Ha en bra dag, för det ska jag ha! ♥ :-)