Jag klarade det!!



Och nu är detta krig över! Jag klarade uppkörningen idag, så nu får ni se upp för mig på vägarna :-D

Taggad!



Två möten med brudpar och ett paraply senare är jag väldigt taggad på helgens fotografering! 

Måste bara få dela med mig av lite kärlek <3



Min pärla, min älskling, det finaste som finns! Med tanke på hur bra jag är på att vilja och försöka göra exakt allt på en och samma gång, min förmåga att få kalendern fullbokad ett halvår framåt och paniken jag får över det. Utan Erik hade jag inte klarat mig. Och han hjälper mig inte bara genom mitt hektiska liv, han gör allt för att underlätta och han älskar mig som jag är ändå <3  Att jag har den turen att ha hittat min andra halva av nöten som finns där för mig och som jag på samma sätt vill finnas för honom! Jag är lyckligast i hela universum som har honom!

Gymnasiearbete



Det är inte bara fotograferingar på uppdrag som sker i sommar. Här om dagen satt jag även och började planera mitt gymnasiearbete. Känns skönt att starta med det redan nu, så hoppas jag att jag slipper stressa ihjäl mig i trean! Men mer om det får ni se sen :)

Inför sommarens fotograferingar!

 
Igår på tåget satt jag och googlade efter bra platser att fotografera på! För i sommar är det några fotograferingar som sker! Det känns väldigt roligt, samtidigt som många frågetecken uppstår. Hur gör man nu med F-skatt och vilka priser ska jag sätta för att allt ska stämma så bra som möjligt? Och så vidare...
Om ni vill se vad jag håller på med kan ni hålla ett öga här! För jag kommer försöka uppdatera så gott det går och jag vill ju självklart få visa godbitarna!

Bryt ihop och kom igen!

Så slutet på förra veckan blev alltså slutet på den här veckan... Men, men, nu skriver jag iallafall!
 
Svaret på hur mycket information man kan trycka in i en hjärna är - tydligen väldigt mycket! För förutom att jag haft väldigt mycket med skolan, så har jag haft andra saker på gång också. Jag ska berätta.
 
Det började egentligen lite grann förra sommaren. Jag började fundera på hur och när jag egentligen skulle få tid att övningsköra och ta körkort... När jag skulle följa med Erik och hans familj någonstans var det ju självklart han som körde, för att övningsköra. Det gjorde inte mig någonting, men ångesten kom krypande. Från det att jag flyttade hemifrån så slutade jag övningsköra ganska tvärt, för det är ju svårt utan någon att köra med liksom och dessutom fick jag lov att börja om från början när jag väl körde med mina föräldrar. Jag kom liksom ingenstans, så det blev extremt tråkigt och jobbigt att köra. Jag gav helt enkelt upp då. Siktade istället in mig på att gå intensivkurs nu i sommar och då kunna ta körkort. Men i julas fick jag bara panik. Jag vet att det är bra att ha körkort och jag behöver ett eftersom jag vill kunna jobba som fotograf. Så ångesten bara växte och växte. Jag visste att mamma, pappa, Erik och alla andra stöttade mig i att gå kursen i sommar, men jag ville bara få det överstökat så att jag kunde släppa paniken.
 
Det var en eftermiddag i februari jag valde att ta tag i det. När jag var på väg hem efter skolan gick jag in på en trafikskola och köpte mig några körlektioner och ett teoripaket på nätet. Efter det har det varit fullt upp hela veckorna. Jag har haft flera körlektioner och pluggat teori så gott det gått. Så de två sista veckorna i skolan hade jag inte bara skolarbetet att fokusera på, för förra onsdagen hade jag teoriprov och jag klarade det! Så jag tycker att jag lyckades väldigt bra med att trycka in information i hjärnan. Dagen efter var det dags för uppkörning och fy h****te vad nervös jag var. Uppkörningen gick mindre bra... Men med tanke på hur nervös jag var så var det inte så konstigt att det inte gick...
 
Så efter uppkörningen, och tills för bara någon dag sedan har jag varit helt förstörd och helt slut.. Luften bara gick ur mig och jag har inte gjort mycket på dagarna sedan dess. Jag och Erik har mest försökt ta hand om varandra så gott det går och äntligen börjar jag få mitt glada humör tillbaka. Annars har jag mest vilja begrava mig i sängen.
Så det är på grund av detta som jag uppdaterat väldigt dåligt.
 
Men nu bär det av hem till Dalarna, tidigare än planerat, men då för att kunna övningsköra fram till nästa inbokade uppkörning som jag faktiskt har snart! Som de flesta har sagt till mig - Bryt ihop och kom igen! Det är exakt vad jag tänker göra!

Snart ser jag slutet på vägen - hoppas jag...



Okej, ja, jag har fått höra att nu var det läääääängesedan jag uppdaterade här... Men det har sina anledningar.

Jag har först och främst haft fullt upp med skolan. Det har varit prov hit och prov dit, inlämningar och som lite extra krydda kom nationella proven också... Jag kan inte säga att det har varit lätt. Jag har pluggat alla timmar jag kunnat. Erik har hjälpt mig så mycket han bara kunnat och jag har brutit ihop för att sedan börja om och fortsätta. Och jag klarade det! Jag gjorde mitt allra bästa och fick utifrån det de resultat jag siktade mot! Så när jag inte har pluggat, har jag försökt få en paus. Tillbringat mycket tid med Erik, för det finns ingen annan som kan få mig lika lugn och kan få mig att må lika bra som han kan, mitt i allt kaos.

Nu är det snart sommarlov och jag kämpar in i det sista!! Vägen har varit lång och än är den inte slut, men på torsdag hoppas jag att jag kan slappna av och bara släppa allt. Men det får vi inte se förrän då...

Jag lever iallafall, och vill ni veta hur mycket information man kan trycka in i en hjärna - hör av er i slutet på veckan så kan jag berätta hur mycket man klarar av!