En bra dag trots höstrusket :-)

 
Tog mig genom höstrusket till bussen idag för att åka och dansa! Hade väldigt kul och det var såå givande! Nu, såhär ungefär tre timmar senare kan jag inte sitta still och vill bara dansa mer :-)
 
Idag pratade jag med en kille som jag knappt känner och sökt praoplats hos. Jag hade råka ringt upp honom härom dagen så nu ringde han och undrade vad jag ville. Jag skrattade och sa att jag ringt av misstag och efter det fortsatte vi bara att prata. Bara det, att en vuxen jag inte ens känner fortsätter snacka med mig om inget speciellt en stund på telefon, tycker jag är så coolt.
 
Han berättade att vissa vuxna tycker att det är jobbigt att jobba med tonåringar, medan han själv tycker det är toppen. Vi tonåringar är så öppna för förslag och har inga egentliga åsikter om någonting. Vi är liksom för det mesta bara framåt och vill lära oss nya saker för att kunna skapa egna åsikter. Så om det passar någon gång får jag gärna hänga med på en fotografering :-) Så borde fler vuxna tänka, det är ju vi som är framtiden och vill de kunna påverka hur framtiden kan bli kanske de borde ta och dela med sig av hur de tänker och tycker. Tex genom att ta emot oss som prao eller liknande. ;-) Jag tycker det är kul att få en titt in i "vuxenvärlden" :-)

Jag bara älskar personer som kan ge andra människor massa kärlek och uppskattning bara sådär!
Efter idag känner jag såå mycket kärlek, glädje och energi!! :-D ♥

Vissa dagar är bättre än andra :-)

 
 
Gud så härligt jag hade det igår. Solen sken och vi dukade fint på altanen där det var varmt och åt en god pastasallad. Tänk om man hade det så bra varje dag! ;-) Idag regnar det istället och jag taggar för dans. En till bra dag, vilken lyx! ;-)

Lite mer jag :-)

Som spindeln i nätet i sitt eget liv måste man ibland planera lite... ;-)
 
Lite drygt ett år har gått nu sedan jag köpte min kamera. Då jag tog ytterligare ett stort kliv till den jag är idag och ett tag efter jag köpte kameran, startade jag denna blogg.
Vad har då hänt sen dess? Är jag samma Felicia idag som jag var då? Nej antagligen inte.. Därför har jag tänkt och gjort om lite grejer på bloggen. Inte alls mycket men till något som är mer jag just nu. Vi får se vad som händer framöver :-)

Redigerar bilder på telefonen :-)



Önskar att jag kunde använda samma redigeringsprogram på datorn och telefonen. Liksom lägga ihop Photoshop  och olika fotoappar till ett superbra bildbehandlingsprogram. Egentligen är det väl bara att lära sig mer om Photoshop, borde kanske ta mig tid att lära mig nya saker snart ;-) Tur iallafall att jag kan använda telefonen :-)

Colourful photographs

 
 
 
Förra veckans färggranna och vackra höstmornar har nu övergått till (bara) vackra höstmornar. Helt plötsligt trillade nästan alla löv ner.. Jaha.. Tur att jag hann få några fina bilder på hur färgglad hösten kan vara :-)
 

Bilder som utstrålar olika känslor.

 
På något vis gillar jag denna bild. Mystik, gammalt, mjukhet, men ändå hårt på något vis, för mig utstrålar denna bild allt det. Det är en bild jag tog för någon vecka sedan.
 
Det är så kul att se hur bilderna påverkas av årstiderna och humöret. När jag är på lite sämre humör blir bilderna "platta" på något vis och när jag är på bra humör känns bilderna mer genomtänkta och utstrålar en starkare känsla. På hösten blir bilderna allt mörkare för att till våren ljusna och så går det runt :-) Jag gillar att bilder utstrålar känslan från motivet, men samtidigt hur hur man kan se hur omgivningen var där bilden togs.

En fredag med bubbel :-)

 
 
 
När jag av ren trötthet la' ned huvudet på bordet förra helgen såg jag ett intressant motiv. Bubblorna i en kolsyrad dryck är riktigt häftiga, men så grymt svåra att fånga på bild. Snabbt stiger de till ytan och är borta. Efter ca en timmes experimenterande lyckades jag få någorlunda bra bilder :-) Jag måste absolut prova fotografera kolsyra igen! :-)
 

Sommar och frost på samma gång...

 
Förra veckanbjöd på några riktigt kalla mornar med frost och denna vecka erbjuder sommarvärme. Tänk att det är så pass varmt ute att man kan gå i linne utan att frysa, i oktober! I love it! Kanske man lyckas ta sig igenom vintern det här året ändå :-)

Listan på grejer jag borde göra få vänta en stund till, lägger mig på soffan och chillar en stund istället ;-)

 
Jag borde göra klart inlämningsuppgifterna på svenskan, plugga både engelska och tyska och ska fixa två skolarbeten till. Sedan får jag gärna kolla upp gymnasieskolor och så vill jag väldigt gärna jobba med mina bilder. Ligger lite efter i planeringen, men det ska nog bli bra :-) Som tur var fick jag en lite paus i all stress igår och träffade en kompis jag inte sett på evigheter. Hur trevligt som helst! ♥
 
Nu ska jag rensa tankarna lite så kan jag ta tag i allt imorgon ;-)

Att chilla ute i solen i oktober! :-)






Kände redan imorse att det skulle bli varmt idag och efter skolan satte jag mig ute i solen. Chillade med musik på högsta volym och tittade på de sista blommorna som är kvar :-) Tänk att få ha en sommarkänsla i kroppen när det är oktober!! Alldeles underbart! :-)