Gott nytt år! :-D

 
 
 
Gott nytt år!! Lite Nyårsfin idag :-) Man vill ju visa upp sig från sin bästa sida när det nya året kommer ;-)
Har ätit lyxmiddag nu och ska fortsätta med det nu. Trerättersmiddag och efterrätten är på gång nu :-) Blir fruktsallad, väldigt gott nu efter alla sötsaker man ätit under julen. Kanske man har fixat ett nyårslöfte till tolvslaget ;-) Gott Nytt År iallafall:-)

Månsken bland grenarna.

 
Månsken bland grenarna. Fullmåne i fredags, så jag passade på att fota lite då :-)
Imorgon firar vi att ett nytt år ska börja, det kan kännas lite vemodigt att 2012 ska ta slut, men man har ju alla minnen kvar :-)
Idag invigde jag boxhandskarna och säcken. Skönt att träna lite och nu har jag spaghettiarmar och ben ;-)

En underbart fin vintermorgon.

 
Det var en helt underbart fin morgon och förmiddag igår! På vintern är det vackert, men lite för kallt.Kanske man ska åka lite skidor eller skridskor någon dag. Redan imorgon kanske, vi får se hur det blir. Jag har ju jullov så jag kan ta dagen som den kommer :-) Finns inget bättre än att bara kunna vara! :-)

Statsbesök i finväder:-)



Det var väldigt vackert väder här på förmiddagen:-) Jag ville gå ut i skogen och fota då, men hade annat att göra. Nu är det gråväder här, så det får bli fotografering en annan dag. Nu ska jag till stan - igen! ;-)

Fyra nyanser av rött ;-)

 
Det blev visst fyra nyanser av rött idag ;-) Hade tänkt att använda mitt fina röda läppstift som jag fick i julklapp också, men jag märkte att det räckte med rött hår, röda naglar och röd tröja :-) Men det blir aldrig förmycket av rött! Det passar ju bra till jul nu också.
Ringen, tröjan och armbandet fick jag i julklapp, är sååååå nöjd :-)

Blåöga och brutna händer med årets julklapp ;-)

Nu såhär efter all julmat är man ju lite sugen på att träna ;-) Fick efterlängtade boxnings grejer i julklapp så jag längtar efter att kunna träna, men det får vi göra en annan dag när man har lite mer ork;-) Nu ska vi fixa lite mer mat!! :-)

Dagen efter dopparedagen ;-)

 
Bild från någon dag sedan, tydligen har jag börjat fota med olika metoder ;-) Här använder jag en spegel :-)
Såhär dagen efter dopparedagen är man väl lite trött, men också väldigt glad. Hoppas att alla hade det lina bra som jag hade och har.

God jul du glade!! :-D

 
God jul alla glada!! (och ledsna, sura, besvikna och jaa, helt enkelt alla) Jag är i alla fall en väldigt glad tjej :-D
Hoppas att alla får en bra dag! Från mig till er alla önskar jag en riktigt bra jul ;-) Nu ska jag mysa med familjen :-) Det som är det absolut bästa med julen enligt mig. God jul!

Mystik med en kikare.

 
Tog några häftiga foton nyss. Jag drog med mig kikaren och kameran och började fotografera. Såå enkelt och man fick se helt nya perspektiv på omgivningen!! Bilderna är tagna från ett fönster och det var häftigt att allt blev så annorlunda än vad det är alla andra dagar jag kollar ut genom detta fönster. Jag gillar hur bilderna blev :-)

Inte riktigt lördag. Hm...

 
Det känns inte riktigt som lördag idag. Kan bero på att man har lite mycket att göra, men ska försöka få till lite "saturday feeling" senare. Nu vill jag egentligen bara såsa i soffan, men måste fixa klart allt först. Vinterlandskap kan man verkligen snacka om att det är här nu :-) Vintern är vacker men usch så kall!!

Marsipangris och mys.

 
Har haft mycket att göra såhär mitt i julstressen, men har också haft väldigt roligt. Fick mina första betyg i går och jag är väldigt stolt och nöjd :-) Idag gjorde vi en jättegod macka här hemma. Den var alldeles underbar! ;-)
Nu sitter jag och gör söta marsipangrisar, imorgon blir det lite mer julstök och mys:-)

Jul och träning. Kan vara bra kombination;-)

Känner mig lite stolt:-) Har kommit igång med lite mer träning igen och hoppas på lite träningsvärk imorgon;-) Lyssnade på min spotify lista från i våras och oj vilken stark känsla musiken ger. Kommer ihåg så precis vad jag gjorde när jag lyssnade på listan sist. Härligt!! Nu ska jag se till att få lite julkänsla;-)

Måndag med underbara händer ;-)

 
Nu på vintern har jag inte några roliga händer precis. De blir torra och nagelbanden vill riva upp sig. AJ!! Men, nu har jag ett tips som funkar jättebra. (i alla fall för mig) Jag fick själv detta tips igår kväll och märker redan skillnad.
Man tar och smörjer sina nagelband med vaselin på kvällen och när man vaknar är händerna som nya. Det är såå skönt, men samtidigt lite ovant att ha perfekta nagelband nu :-)
Jag tror vaselinet fick mig att stå ut denna vinter också ;-)

Stress och nöje med bara en vecka kvar :-)

Har haft mycket att göra denna helg sådär en vecka före jul :-) Både roligt och stressigt. Ser fram emot sista veckan innan jullovet :-) Skönt!!

Lusselelle, lusselelle elva dagar fram till jul :-)

 
 
Bilder från i helgen. Det är så mysigt att se alla träd med snö på :-) Imorgon blir det lite slappare i skolan, det är ganska nödvändigt för mig, jag har varit såå trött idag. Trots det har det varit en väldigt trevlig dag. Lucia har jag tittat på idag också, härligt med alla levande ljus, det ger en lite spännande stämning. Härligt som sagt ;-)

 

Julklappstankar med lång önskelista :-)

 
Det är inte lika kallt ute längre som det var förut och det är skönt :-) Sitter och tänker på de sista julklapparna, men det är ganska lätt att spåra ur och börja fundera på vad jag själv önskar mig i julklapp... Listan är lååång ;-) Imorgon är det prick en vecka kvar till jag får jullov :-) Längtar!!

Vardagslyx på skoltid:-)



Idag fick man en tårtbit i skolan. Väldigt god förmiddagsfika:-)

Stopp och nöj mig med det jag har ;-)

'
 
Ibland känns det som att jag måste sätta stopp för mig själv. Jag vill verkligen ha ALLT på en och samma gång! Julafton, sommar, värme, tårta, kladdkaka, mat, springa, träna styrka, åka skidor och fota med mera. Jag vill göra allt och ha allt på samma gång. Nu vill jag verkligen ha sommar så att jag kan sprina i skogen en varm sommarkväll, men man kan inte få allt på samma gång så nu får jag bara ta och acceptera att det är vinter och göra det bästa av det just nu ;-)
Bilden är från igår när jag fotade lite :-)

Julmys med småfix :-)

 
Nu har jag julpyntat lite till i mitt rum :-) Bytte gardiner och fixade lite småsaker, längtar till jul nu!!

Frosty the snowman :-)

 
 
 
Låten "frosty the snowman" får mig att tänka på dessa bilder.
Bilder från kylan. Frost är väldigt fint när man tittar närmare på den. När jag slog ihop de två nedre bilderna resulterade det i den översta bilden. Blev coolt tycker jag.
Nu ska jag fotografera mera!! :-)

Kvällsfotografering med snö upp till knäna :-)

 
Myser i soffan och tittar på finalen av X Factor, jag hoppas på Awa nu :-)
Var ute och pulsade i snön idag, finns ganska mycket snö här nu. Såklart är det mörkt när man kommer hem från skolan, men bilderna blev bra ändå tycker jag. Som man kan se på bilden så snöade det och det blev ganska häftigt med snöflingorna i fokus och trädet som bakgrund. Det är såå kul att experimentera med bilder :-)

Eld i kaminen och saffranssmak.

 
Detta är vad jag gjorde i helgen. Lussekatterna blev jättegoda :-)
 Att elda i kaminen och äta lussebulle passade väldigt bra ihop, så jag hade det väldigt skönt förut idag.
Nu längtar jag verkligen till julen! Ska pynta lite till i mitt rum någon dag, det tycker jag nästan är det bästa med hela julen. Det förväntansfulla och mysiga med alla lurviga tomtar är en så speciell känsla. Jul är kul. :-)

Huvet på kudden och snökaos med dans:-)



Idag har det varit en lång dag... Med snökaos och dans blev det en bra dag ändå. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova. Skönt!!

Det är kallt och det knarrar under skorna.

 
Det är suuperkallt här nu!! Jag tror jag fryser öronen av mig när jag går till skolan!! Burr...
Det är inte riktigt såhär mycket snö nu, men nästan. Detta är en bild från förra året, men fortsätter det i den här takten har vi snart såhär mycket snö :-)

Advents kaos... ;-)

Idag är det första advent :-) Härligt, då är det snart jul.
Det har strulat lite här, men nu tror jag att det är ordnat.
Jag var på julmarknad på eftermiddagen, men hittade tyvärr inget. Det är ändå mysigt att gå och kolla vad som finns. Jag har hunnit med att prova göra jul-godis nu på kvällen, det blev bra och såå gott! ;-)

o