Happy halloween!!







Happy halloween på er! 
Det är ett bra tag sedan jag var aktiv här nu... I början berodde det på att jag var mer aktiv på andra sociala medier och hade då inget kvar till bloggen, sedan fick jag så mycket läxor att jag inte hann  och nu har jag höstlov och annat att tänka på ;-)
Bland alla läxor passade jag ändå på att mysa till det lite med tända ljus på rummet. Det blev även någon sväng på stan med kompisar :-)

Tänk om man slapp kliva ur sängen en sån här dag...



Detta väder idag alltså... Det spöregnar och är mörkt, kallt och det blåser... Hade svårt att somna igår, så det plus vädret gjorde att jag verkligen inte ville kliva ur sängen. Hoppas huvudvärken jag även har går över snart, men med tanke på vädret tror jag inte det. Fast jag ska försöka hålla humöret uppe ändå! ;-)

Inte min dag idag...



Haft en dålig dag idag. Först skittrött och sedan allmänt låg. Känns som att inget fungerat idag och jag vill bara glömma den här dagen. Tur det finns folk som stöttar <3

Fika och promenader i parker.

 
 
Detta är vad jag gör nu för tiden haha! Det är fika med kompisar och promenader i parker. Väldigt mysigt måste jag säga! Kommer jag bara ihåg att njuta av det är det bara såå härligt! Precis som jag föreställt mig hur det skulle vara att flytta till Sthlm :-)

Sista eftersläntaren!

 
 
Här kommer sista eftersläntaren! ;-) Detta är också en bild från när jag tog en fotopromenad i området där jag bor. Jag älskar reflektionen i objektivet och ljuset i bilden! Den blev ganska bra i svartvitt också! :-)

Redigeringstips!

 
 
När jag ska redigera bilder behöver jag bra musik och ett bra program att redigera i. Så mitt tips till dig om du ska redigera bilder är att lyssna på bra musik som gör dig lugn och sedan sitta vid photoshop. Om du inte har photoshop, använd Pixlr Express! Det är ett program du anänder på internet, men det är också en app du kan ladda ner till både dator och mobil! Jag redigerar alla mina mobilbilder i Pixlr Express och här ser du en före och efter bild när jag redigerat den på Pixlr på datorn.
Jag gillar färgerna och att an kan lägga till ett "skimmer". Vad tycker du om bilden? :-)

Området där jag bor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här har vi några bilder från när jag tog en promenad och hade kameran med mig. Här där jag bor är det så himla vackert! Platsen, ljuset, vattnet - allt!
 
Vilken är din favoritbild? Jag har fastnat för den med ljung och den sista med de söta blommorna :-)

Fotokväll med tjejerna

 
 
 
 
 
 
 
Här kommer bilderna från fotokvällen jag hade med tjejerna för några veckor sedan! Vi hade skitkul som vanligt! Det är lite svårt att fota när det är så mörkt, men då får man leka med det ljus som finns! Som sagt, väldigt kul hade vi iallafall! :-)