En morgon bland stenar och träd...




Igår kväll myste jag runt hemma och fixade med några skolarbeten. Idag sprang jag omkring i skogen med kartan i högsta hugg. 

Det var så vackert i skogen. Frosten i gräset och det vackra ljuset som bara kan upplevas en höstmorgon... Mysigt men kallt... Tokig som jag är passade jag på att fota lite också ;-)

Framkallade en bra dag ;-)








För några dagar sedan beställde jag hem lite bilder. Nu har jag fått bilderna! :-) Känner att det enda jag vill göra nu är att sätta upp dem, men det måste nog vänta lite... Måste ta tag i andra saker först... Suck.

Iallafall blev jag väldigt glad idag. Det är inte klokt vad andra människor kan göra en glad:-) Ett givande samtal med någon kan få en helt okej dag att bli en superbra dag :-) Sånt gör mig lycklig.

It's still summer in September...

 
Barfota i en sommarklänning fotade jag lite för några dagar sedan. När det fortfarande är sommar i september, blir nog hösten ganska bra :-)
 

Små busungar i skogens vackra miljö.

 
 
 
 
 
Äntligen har jag redigerat färdigt dessa pärlor! :-) Dagen innan skolan började var jag ute i skogen med några busungar och hade det väldigt skoj och fina bilder blev det! Trots oskärpa på vissa bilder när barnen snabbt bytte ansiktsuttryck och ville springa runt, fick jag många bra bilder :-) Vissa av bilderna är jag totalt förälskad i ;-)