Toppen dag!!

 
 
Kreativiteten jag fick igår kväll hängde faktiskt kvar :-) Idag har jag bakat och pysslat med lera, men när man gör det så måste man ju få bort håret ur ansiktet och det blev väl inte så fint men det funkar. Jag har i alla fall haft en helt underbar ledig dag. :-) Så skönt!!

Kom på en grej

Jag kom att tänka på en grej, på min mobil har jag ingen musik, men jag använder spotify. Det har varit lite konstigt för mig sedan igår eftermiddag och då slutade spotify på min mobil att fungera, så jag har fått lov att leta fram alla cd-skivor igen och spela musik på det sättet, men det är inte alls samma sak!! Då kan man inte välja bort låtarna man inte vill höra och man kan inte göra nya spellistor. Oj vad skönt att jag kom på dagens lilla problem, utan musik som jag gillar blir jag helt knäpp! Då så, ska försöka fixa musiken till telefonen så att man kanske kan börja leva som en vanlig människa igen. Ha! vad skönt att komma på varför man känner sig så konstig... ;-)

Kreativ i kvällsmörkret

 
Jag känner mig superkreativ efter att ha varit på ett kreativt ställe!! :-) Jag har varit och dansat och känner mig fräsch. Nu är sugen på att skriva, måla, fota, teckna, dansa och jaa, allt man kan tänkas göra. Jag känner för att springa en sväng också, kanske lite styrketräning vore kul:-) Jag får nog skriva ner allt jag vill göra och hoppas på att kreativiteten hänger kvar till i morgon, men jag ska faktiskt utnyttja att jag är ledig imorgon så kanske jag kan fixa med lite grejer ikväll. Jag blir alltid så kreativ när det är mörkt ute och då händer det att man lägger sig och sover någon timme sent och man blir trött dagen efter, men nu är jag ledig så det kanske funkar ;-)

Pepparkakor och varm choklad

 
När jag vaknade i morse var det helt vitt ute, så nu ser det ut såhär. Det har kommit jättemycket snö under det senaste dygnet. Jag har hunnit prova pulkan under dagen och som vanligt så är det roligt att åka pulka och alla andra grejer man kan åka på snön:-)
Passade på att göra lite varm choklad till fikat sen, choklad och pepparkaka var gott! :-) ( man får hoppas att pepparkakorna gjorde en lite snällare, som det sägs att den ska göra;-) ) Nu längtar jag ännu mer till julen och hoppas på att snön stannar kvar.

Ska man vara fin, får man lida pin...

Har haft en toppen helg och njuter nu av vetskapen att jag har en hel vecka ledigt nu :-) Var halloween snygg igår, så jag hade lite svårt att borsta ut håret i morse;-) Ska man vara fin får man lida pin;-) Vi får se vad som händer, men ett bra höstlov ska det bli.

Höstlov och fredagsmys :-)

 
Här är ett foto från fotorundan jag gjorde här om dagen, Då hittade jag också ett sagolikt ställe i skogen, men tyvärr fick jag inte med det på bild på ett bra sätt och det var ganska synd. Jag får prova någon gång lite senare igen.
I kväll har jag haft en väldigt mysig kväll :-) Har bland annat firat att det är höstlov nu, perfekt! :-)

Snö på riktigt.

Idag på eftermiddagen så snöade det och snön ligger faktiskt kvar... Det börjar bli riktigt kallt på dagarna och det är dags för att plocka fram vinterjackan.. Burr!! Jag längtar till vintern, det gör jag men det är inte kul att det måste vara så kallt. Imorgon är det sista dagen innan höstlovet och det är ju fredag, min favorit dag :-) Det ska bli så skönt med lite ledighet, känns att det behövs. :-)

Höstvärme



Vad skönt det är med lite sol och värme. Äntligen kan jag och min kompis sitta ute i solen:-)

Fotat vatten

 
Har varit på fotopromenad idag, men bilder från den kommer upp sen, för att när jag kom hem från fotorundan ställde jag mig inomhus och fotade vatten och det blev ju riktigt bra!! :-) Jag upptäckte att det går jättebra att fota vatten utan en extern blixt. Om man ska fota vatten på riktigt och få snygga bilder, ska man ställa en extern blixt bakom en skärbräda eller liknande så att man får ett motljus. Men jag har ingen extern blixt och det blir inte bra med den inbyggda blixten, fast som ni ser så blev det ju suveränt bra med en ficklampa som fick ersätta blixten :-)

Träning

 
Jag och en kompis har tränat ungefär två gånger i vecka och det var i mitten/slutet av augusti som vi började med att träna, då gjorde vi ett beep-test och såg vart vi låg. Idag gjorde vi om beep-testet och vi blev ganska nöjda med resultatet :-) Vi ska försöka få till en middag så snart som möjligt nu, så att vi kan fira vad vi har åstadkommit.
Det är väldigt bra när man kan ärva kläder, för med de kläderna kan man ju pyssla. Det är ju inte direkt så att man klipper av ärmarna på en ny tjocktröja, men det har jag gjort med en ärvd idag. Det var en tröja som jag inte gillade så mycket, men nu är den supersnygg tycker jag. Det blev en cool väst som passar jättebra att ha när man dansar :-)
Den ser mycket häftigare ut när man har den på sig, än när den hänger sådär på en galge. :-)

Pyssel dag! :-)

 
Medan vädret har sett ut såhär så har jag varit på stan och sedan suttit inne och pysslat. Jag känner nu hur länge jag egentligen satt på golvet i mitt rum, men resultatet blev allt bra, så lite ont i rumpan var det värt.
Jag berättar sen någon gång vad jag gjorde, inte nu för det är en hemlighet än så länge...
Idag har jag också lyssnat på julmusik hela dagen så man kan verkligen säga att jag längtar till julen!
Nu ska jag äta, det behövs efter en bra dag som denna :-)

Helg med "ny-gamla kläder" :-)

 
Nu känns det att det är slut på skolveckan. Huvudet bara snurrar och det är nästan så att jag somnar. Har firat att det är fredag med kläder jag gillar, målade läppar och god mat. Idag var typ alla "fredags-trötta" och fnissiga, men faktiskt så får man mycket gjort när det är så :-)
Tröjan på bilden är nu en av mina nya favorit tröjor. Jag har ärvt den, de flesta av mina favorit kläder har jag ärvt och det tycker jag är lite kul. Har en annan ärvd tröja på mig idag :-)
Nu -> Fredagsmys!!

Tänd ett ljus och låt det brinna...

 
Hjälp vad jag kommer att vara trött på julmusik när det väl är jul... Sitter och lyssnar på julmusik igen :-)
 
Om man lyssnar på låten "Tänd ett ljus" och lyssnar på texten så börjar man säkert tänka en hel del. Det gör iallafall jag. ...Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu, men det blir ljusare igen...
Det är en bit av texten som jag tycker extra mycket om. Det är ju det här alla som tycker att det blir jobbigt när det blir mörkare ska tänka på. Tänd ett ljus och ta vara på lugnet och myskänslan man får. Det blir ju faktiskt ljusare snart igen och även om det är cirka fem månader som det är väldigt mörkt på kvällen och delar av dagarna, så får man väl göra det bästa av situationen. Tänd ett ljus och låt inte hoppet försvinna.
Detta är något som jag ska kommaihåg när jag tycker att det är för mörkt och det kanske känns lite jobbigt.
...Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu, men det blir ljusare igen...

Julklappar redan??

Dagen har varit ganska hektisk, först skola, sen stressa hem för att åka till dansen :-)
Innan jag stack till dansen tog jag mig en snabbis på stan där jag hittade några grejer jag ska införskaffa snart...
Jag håller också på att fundera på en fotografering jag vill göra. Vi får se om det blir något av det :-) Kom på att om man ska hinna fixa julklappar till alla man vill ge julklappar till så kanske det är bäst att börja tänka lite på det nu... Jag tror att jag har några på gång... Hihi...

Middag med levande ljus.

 
Godmorgon! Det är så himla mysigt nu när man kan tända ljus på kvällarna. Och på mornarna om man vill det, det är ju mörkt både på mornar och kvällar nu.
Att sitta och äta middag med levande ljus gör att man blir så lugn och kan sitta och umgås när man äter.
I like ;-)

Snö?!!

När jag vaknade så snöade det ute!! Man blev ju såklart lite glad men sedan kom jag på att om vintern börjar nu så blir den ju fruktansvärt lång. Nej tack, inte snö riktigt än.
Har gjort klart den sista uppgiften till skolan nu, känns såå skönt! :-)

Granatäpple?

Kvällens efterrätt blev ananas och granatäpple. Jag påmindes om varför jag inte brukar äta granatäpple, jag tycker inte om det men ananasen var god :-)
Jag kom att tänka på en sak. Det är ganska svårt att förstå hur man gör med ett granatäpple om man inte brukar äta det, så man borde få en instruktionsbok till granatäpplet när man köper det ;-) Det borde någon ta patent på. Haha, konstig tanke...

Slow Saturday.

Den här dagen blev en skön och slapp dag. Man måste ju ta hand om sig själv ibland också så jag kände att denna helg skulle få bli en "vilohelg". Nu ska jag gå och stoppa i mig lit godis, det är ju faktiskt lördag  ;-)

Kärlek <3

 
 
 
Ett toppen avslut på en bra dag :-)
Jag uppskattar dansen så himla mycket och alla människor man träffar där! <3
Jag har haft det superkul i kväll och lärt mig en hel del. Hoppas att ni haft det lika bra. Godkväll ;-)

Klubbgång, julsång och massor av kakor...

 
Jag går runt, runt här hemma och därav klubbgång. Emellanåt sätter jag mig vid pianot och spelar jul låtar, tittar ut på det konstiga vädret med solsken, regn och blåst samtidigt och tänker på sommaren. (? vad håller jag på med egentligen ?)  Sen äter jag en massa kakor. Detta gör jag för att försöka varva ner efter en två timmar uppsatsskrivning och jag försöker samtidigt ladda inför dansen ikväll. Komplicerat... :-)

Foton!!

 
 
Äntligen kände jag att jag hade lite inspiration och tid för en sväng med kameran!! Oj vad kul det var!! :-)
Ska bli mycket mer fotograferande nu, det känns som om inspirationen är på väg tillbaka. Jippi!

Swisch!

 
Jag har bara två grejer kvar att göra klart till skolan nu. En muntlig framställning till imorgon och en skriftlig bokanalys till nästa vecka. Jag ska träna en sista gång på det muntliga nu och sedan tror jag att jag att jag ska lyssna på någon rolig jul-låt för att få tankarna på annat ;-) Jag känner mig som det där gräset på bilden som står helt still medan tiden (träden i förgrunden) bara swischar förbi. Snart är det HÖSTLOV och då ska jag minsann ta det lugnt!! Längtar :-)

Soluppgång





Såg på soluppgången i morse och tog några häftiga bilder med kameran :-) Men just nu får vi nöja oss med en lite sämre mobilbild.

Dagen :-)

Min dag har varit en superbra dag!! Fick provresultat i skolan och är väldigt nöjd med resultaten :-)
Nu på kvällen har jag dansat och haft väldigt roligt, så nu sitter jag här och unnar mig en kopp te och en tallrik med vispad grädde och vindruvor. :-) Mums!

Yes!!



Nu är redovisningen på musiken klar och jag tycker att det gick bra! Då har jag iallafall en sak mindre att göra:-) Skönt!

Kyla!

Usch vad kallt det är nu! Jag kände i morse att det minsann var sista gången jag gick till skolan i skinnjacka. Det var liite kallt om man säger så ;)
Just nu sitter jag i mitt rum och försöker byta ut sommar-garderoben till en vinter-garderob. Hela golvet är fullt i grejer så jag lär nog försöka plocka ihop det också. Varför ska det vara så tråkigt att plocka ihop?...

Måndag



Ny dag och ny vecka, det blir spännande att se vad den här veckan har att bjuda på :-)

Känner mig duktig;-)

Idag har jag varit duktig, jag gjorde klart mina uppgifter till skolan så nu är det bara att träna så att jag kan det utantill. Sedan var jag ute och sprang en sväng. Kanske jag kan ta det lite lugnt under veckan:-)

Plugg och julmusik

Nu lyssnar jag faktiskt på julmusik :)  Har bara lite kvar att göra nu. Den munliga framställningen till svenskan är klar och det är bara att träna på den så att jag kan den utantill. Bokanalysen kräver bara lite finslip så den är också så gott som klar. Sitter och skriver texten till min streetdance affish nu och sedan ska jag träna så att jag kan redovisa den också. :) Känns att det går framåt nu. Jag ska försöka träna lite styrka sen och kanske springa en sväng, det beror på om jag blir klar med skolarbetet eller inte. Men nu är det inte mycket kvar så jag ska ta och fortsätta.

Lördagskväll

 
Det har varit en kul dag idag! Det var skoj att gå på fotomässan och det var väldigt intressant och lärorikt.
Att träffa släktingarna var också väldigt roligt! Det är skönt att umgås med personer som man inte träffar så ofta<3
Just nu sitter jag och kollar på programmet Fridlyst och blir väldigt avundsjuk på Mattias Klum, jag vill ha hans kameror! ;)

Gävle



Är påväg till Gävle för att gå på fotomässa och träffa släktingar. Ska bli såå kul!

Fredag!!

 
 
Verkligen skönt med fredag! Som vanligt på fredagar så har jag gjort mig lite "fredags-fin", jag tycker att det är roligt att klä sig lite snyggare på fredagar så det har jag gjort för att "fira" att det blir helg liksom.
Idag körde jag på en kjol och en blus:)
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå ut med kameran en sväng, eller om jag ska börja med läxorna jag ska göra under helgen.
Jag kom hem ganska nyss, efter att ha kollat om jag skulle hitta några fotogrejer, men det gjorde jag inte... Får hoppas på bättre lycka nästa gång.

Kanelbullens dag idag!



Idag fick vi förmiddags fika i skolan, i form av en bulle:-)

Höst mörker...



Vad fort det går när det väl börjar bli mörkt. Såhär mörkt var det när jag åkte hem vid halv åtta ikväll.

Drömmer mig ut...

Om några vecor är det höstlov, det blir skönt. Jag har en del att göra just nu men jag tror att det går bra. Lite tråkigt bara, för jag vill ju gå ut och fota alla vackra höstlöv, jag liksom sitter här och drömmer om att fota, men det får vi ta en annan dag... Nu: Läxor.
;-)

Klurigt...

 
Det här med att fixa blogg var ganska svårt. Jag får ge det lite tid så att jag kan lära mig hur det funkar. :-)
Idag är det ju första oktober och hemma hos mig betyder det att vi börjar spela julmusik. Mysigt! Men jag tror att jag väntar lite med det, det är ju ett tag kvar...
Det är lite mysigt såhär års när det blir mörkare och man kan sitta inne och dricka te. Naturen får så mycket fina färger också, det tycker jag är härligt!

Oktober

Oktober, du mörka, mysiga och vackra höstmånad. Välkommen hit!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.