Det kunde man inte tro va?!

 
För några veckor sedan tog jag och Erik en sväng på stan. Vi stack hemifrån efter middagen och gick sedan runt hela Stockholm. Denna bild tog jag från Västerbron. Visst är det kanske lite svårt att tro att detta ska vara väldigt centralt i stan? Speciellt med all denna grönska! Men så vackert och drömmigt tycker jag!

Mys istället för stress och slit

 
Härom kvällen hörde jag hur slut Erik var. Ni vet när någons röst bara ljuder med suckar. Alla meningar kommer ut som en låååång suck. Så var det för Erik, därför tyckte jag att han skulle skippa träningen den dagen så kunde vo bara vara hemma, mysa och äta lite gott snacks för att återfå energin till att kämpa vidare kommande veckor innan semestern! Det blev stora blåbär, jordgubbar och protein chokladbollar eller vad man ska kalla dem. Har i alla fall hittat receptet på internet och de är sååå goda!
 

Livet o träningen

(null)

Faktiskt, hör o häpna, så var det träningen som ordnade till sig i mitt liv först den här våren! Så nu mer tränar jag relativ regelbundet och äter relativt bra oclså! Känner att kropp och själ tackar mig för det! Så här sitter jag på yogamattan och bloggar lite :)

En rolig dag på jobbet!

(null)

Där står jag redo i spegeln inför en ny jobbdag som assistent! Är så taggad på att utvecklas mer och hålla på med det jag brinner för! Så roligt att få använda sina egna snygga kläder också! Och smycken! Och nagellack!


Studentfoto

(null)

Japp, i fredags var det Studentfoto som gällde! Väldigt roligt eftersom det var mitt första fotojobb som har med studenten att göra! Så glada trevliga ungdomar och jag kände att skolfoto kunskapen satt kvar! Efter det satte jag mig i en VARM bil (ac:n funkar inte riktigt så det var minst sagt varmt...) och körde till Dalarna för att kunna vara med på syrrans bal på kvällen. Hon var så fin!! Finare människa får man leta efter! Men mina praktikdagar har funkat bra och jag har till och med blivit erbjuden jobb! Så denna vecka är det jobb där som gäller :)