Sötsug och sparkar

(null)

Det är tur att jag har världens bästa syrra som ger mig inspiration till nyttiga snacks när sötsugen slår till med full kraft! Antar att den lilla i magen tar mycket av min energi, så sötsuget är konstant.. samtidigt som jag försöker äta lite mer nyttigt för  både min och bebisens skull.

Sen det där med sparkar.. kan man få hoppa över det tills bebisen är ute och den kan sprattla fritt i luften? Det känns som att jag har blåmärken på hela insidan av magen.. Inte roligt att vakna av en smäll i magen. Men det ör ju bara 4 månader kvar, jag överlever nog!..

Intervju och motion

(null)

(null)

Även om jag ska bli mamma, så är mina ambitioner, drömmar och mål fortfarande höga! Kanske inte lika höga just för tillfället, om jag ska vara helt ärlig, men jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att jobba! Helst med foto såklart, men även andra jobb lockar och jag kan glatt meddela att jag nu också jobbar med ett bemanningsföretag!

Men igår var jag på intervju för ännu ett annat jobb, som modelfotograf. Det kändes bra och verkar vara ett jobb där jag har möjlighet att lära mig myyycket! Så vi får väl se vart det leder!

Idag körde jag ett jour pass för bemanningsföretaget, vilket innebar att jag skulle vara tillgänglig att svara på telefon och kunna åka hemifrån direkt mellan 04-07 på morgonen om någon av deras andra medarbetare skulle bli sjuk. Så jag gjorde iordning frukost och packade en väska igår kväll. Men jag fick sova och behövde inte dra iväg på jobb idag. Så jag har istället passat på att tvätta, städa och nu har jag tränat! Känns riktigt skönt!

Att känna sig lite snygg

(null)

Ja äntligen!! Riktiga jeans! Visserligen har jag sytt om dem, gjort dem väldigt mycket större i midjan, så lite pösiga vid midjan/magen är de. Men det får funka! För oj vad skönt det känns att kunna vara lite fin! Bara det att ha en skjorta där jag inte känner att det blir jättefult om den glider upp lite, för jag har en vanlig linning och inte den fula påsen för magen vanliga mammabyxor har.

Idag sitter jag på tåget upp till dalarna för att ha en skön helg där! Ska träffa en fin vän idag, så det ser jag fram emot!


Halvvägs o en dag med träning!

(null)

Yes! I söndags gick vi in i v21 vilket innebär att nu är det mindre än hälften av graviditeten kvar! Det känns lite konstigt.. Har haft mina perioder med att vara nostalgisk, det hör kanske till när man bli mamma. Att tänka tillbaka på hur livet har sett ut och allt sånt. Nu är jag i en period där jag tänker på allt jag skulle vilja göra nu om inte jag hade en liten filur i magen. Men såhär känner jag alltid på våren när ljuset och kreativiteten kommer tillbaka. Så det är inget konstigt.

Idag har jag i allafall fått lite motivation till att röra på mig och träna! Självklart var det syrran som lyckades peppa mig till det :) Men körde en promenad med jogginginslag och sen den styrka jag brukar köra, fast anpassad till vad kroppen klarar idag.

Jag körde ett pass för hela kroppen och nu är jag lite trött. Filuren där inne i magen ville nog röra på sig mer, för nu när jag har försökt stretcha är det världens liv därinne! Kommer nog bli en riktig vilde..