Sportlov

Förra veckan jobbade jag på som sjutton med mitt gymnasiearbete och är nästan helt klar nu! Lite finslip med bilderna bara och skriva det sista i uppsatsen, sen är allt klart! Det blev några långa dagar, så det var skönt att få ligga i sängen o se på serier på kvällen, för att vakna upp till finväder på morgonen! Det kan man inte direkt säga om dagens väder... Riktigt grått och tråkigt.. Men än så länge sitter jag på tåget på väg hem till Dalarna, så det gör inget att vädret är tråkigt... Men det kan gärna få bli någon fin dag i veckan! Hoppas kan man alltid :)


Ledig fredag

Den här lediga fredagen gick fort!! Fööör fort! Har suttit och arbetat med gymnasiearbetet och passade på att springa en sväng, för att vila lite från bilderna.. Sprang den rundan jag brukar ta, fast åt andra hållet idag och fy sjutton vad jobbigt det var! Benen var trötta från springturen igår och vägen blev jobbigare åt andra hållet... Nu känns det att man lever i alla fall! 


Torsdagstrött...

Skriv inläggstext 

Torsdag morgon... Har mått oförskämt bra de senaste veckorna och känt att jag haft mycket ork! Men nu känner jag att de senaste veckornas måsten börjar ta slut och samma gäller orken... Då känns det så underbart att ha världens bästa pojkvän som tar hand om mig! När jag har huvudvärk masserar han tinningarna och när jag behöver vila får jag sova på hans bröst. Det är de små sakerna som betyder så mycket och som kryddar livet lite extra! Imorse var jag till och med för trött för att kunna somna om när Erik skulle iväg till praktiken... Antar att det inte direkt gör att jag håller mig piggare idag.. Men snart är veckan slut och jag får åka hem till Dalarna en sväng!