Vill helst bara chilla i solen men måste åka till skolan...



Fick ändå en bra start på dagen tycker jag! Jag börjar inte förrän 10.25 så fick sovmorgon. Sov hos Erik inatt och vaknade av att han låg och frös. Jag har varit väldigt förkyld i en vecka nu men känner att det förhoppningsvis har vänt! Igår var jag så hes att jag bara kunde viska, man känner sig ganska liten och maktlös då när man inte kan prata. Men nu blev det alltså Eriks tur att bli dålig. Så jag gick ner till Coop imorse och handlade lite åt honom, sen åt vi frukost och jag är nu på väg till skolan. Det är såå fint väder och jag önskar att jag slapp skolan idag, bara kunde få gå ute i det vackra vädret! Men, men... I eftermiddag åker jag tillbaka till Erik och tar hand om honom!

Himmel, hus och ljus



Agerade hundvakt igår åt en kompis hund. Så igår innan middagen tog jag och Erik en liten promenad runt området där jag bor och jag var bara tvungen att fota. Himlen, ljuset och huset. Det var väldigt fint!

Resultat av trycket



Såhär blev trycket jag gjorde i blått och rött! 

Fotopolymer!



Innan lovet fotade, igår gjorde vi plåtarna och idag ska vi trycka! Nu har vi påbörjat en ny kurs, digitalt skapande 1 och det är fotopolymer som gäller!

Träning, förkyld och plugg

Jag kom igång med träningen! Lagom till påsklovet började jag springa och sedan fortsatte jag köra på som sjutton under lovet! Jag vet inte om jag kan säga att det gick bra, jag har sprungit på bättre tider, men jag gjorde det iallafall och det är jag glad över! Sen kom jag hem till Sthlm och skolan började igen igår. Dock mådde jag inte alls bra igår. Feberfrossade under dagen och trodde jag skulle bli riktigt sjuk, men idag känns det bättre! Bara halsen som gör ont nu! Vilket betyder att idag gick jag till skolan så att jag fick reda på vad som kommer på svenskprovet på fredag. Då är det bara att plugga in resten också. Sen har jag nationella engelska imorgon och svenska prov på fredag... Men nu kan vi börja räkna ner dagarna till sommarlov!! Inte långt kvar snart!

I Sthlm igen



Tog tåget till Sthlm igår och fick äntligen komma hem till min älskling! Så underbart att få komma hem till någon som står och gör i ordning fruktsallad till man kommer och möter en i hallen med världens största kram <3 Min underbara andra halva av nöten <3