Växande mage och prioriteringar.

Foto: Ellinor Lindström, bildbehandling av mig
 
I samma takt som magen växer, känner jag även att jag får prioritera vad jag vill ha energi till. Som i helgen när jag och Erik höll på packa och fixa inför flytten, då fick jag välja mellan att plocka och städa ELLER att träna. Nu när vi ska flytta i helgen och så mycket som möjligt ska vara klart till fredag, valde jag bort träningen. Även om jag vet att kroppen mår bäst av lite träning, så måste jag ta det lugnt så jag orkar med.
 
Det känns ändå skönt att jag känner vart gränsen går, så jag kan stoppa i tid. Jag har ingen större lust att ligga och gråta helt utmattad på kvällen med värk i hela kroppen.
Är lite nervös för att det ska hända nästa vecka. För i helgen flyttar vi, måndag är det en liten kurs på bemanningsföretaget jag också jobbar på, tisdag är det jobb i studion, onsdag heldag jobb på ett event 06-17 och torsdag åter studion. Jag kommer vara helt DÖD... Skönt då att jag kan säga till i studion så att mina arbetsuppgifter nästa vecka anpassas efter vad jag pallar göra. 
 
Idag är jag sjukt trött! Tror alarmet ringde i 1 min innan jag vaknade och stängde av det.. Men det är bara att ladda med en ordentlig frukost innan det är dags att bege sig till studion och plåta kläder!

Fixar kaos och planerar

(null)

Måste säga att förra veckan ändå gick väldigt bra med att äta bättre! Unnade mig godsaker under helgen och sedan har jag varit på’t igen.  Igår blev det en god chiapudding till frukost. Jag som snöat in på a-fil (craving??) toppade puddingen med fil och banan. Riktigt gott!

Nu börjar flytten komma allt närmare! Bara 2 veckor kvar till tillträde! Så jag försöker planera både för nya lägenheten, men även så att man fortsatt ska kunna vara här, eftersom det är mamma och pappas övernattningslägenhet. Idag har jag då försökt handla det som behöver köpas till ettan, men det gick sådär..

Jag hade tvättstugan på morgonen och då passade jag på att googla efter grejerna jag skulle köpa så det blir så billigt som möjligt, men ändå bra! Hittade allt på rusta, ÖoB och Clas Ohlson. Men efter att jag varit på rusta o ÖoB hade jag två kassar att bära på så jag orkade inte gå till Clas Ohlson. Och jag hittade inte grejerna till ettan heller.. Däremot fick jag det som behövs i trean köpt! Så nu har vi hinkar och trasor till inflyttningsstädningen klart!

Men lite kaos blir det allt.. Det är grejer som ska packas, nya grejer som ska vara kvar här och jag måste verkligen hålla mig från att packa hela lägenheten redan! Men jag är så taggad så det är svårt..