En sömnlös natt, men en liten sammanfattning av tiden som gått! Sen njuter jag en del också.



Ja man kan ju undra vart jag tog vägen... Kanske vad som hände och hur allt gick? Att det hänt mycket kan man ju räkna ut. Så en sömnlös natt som denna, efter en härlig julafton trots brist på både snö och julkänsla, tänkte jag nu i korthet berätta vad som hänt.

Först och främst har det varit väldigt mycket med skolan, men jag har insett och bestämt mig för att jag inte kan hålla på som förut och få allt perfekt. Det går inte. När jag har mycket i skolan får jag försöka få allt okej och iallafall bli godkänd, istället för att få A i ett ämne och F i allt annat vilket betyder kompletteringar och rester = ännu mer att göra. Nej jag får planera tiden bättre och se till att jag får klart allt till deadline sen får resultatet bli så bra det kan bli.

Jag har haft terminens sista danslektioner och grejade även avslutningen med uppvisning inför väldans massa föräldrar, som dessutom verkade ha gillat mitt jobb. Så en av föräldrarna gav mig mer jobb nu några dagar innan jul och då skulle jag ha en workshop med ett innebandylag med tjejer födda 06. Det var väldigt roligt faktiskt och perfekt med lite extra pengar nu. Det kan verkligen behövas.

För jag har även flyttat och med tanke på allt som måste fixas kring en flytt har jag även haft en del att göra där.

När jag inte har haft fullt upp med annat har jag försökt ta det lugnt med världens bästa pojkvän <3 Vi firade vår ettårsdag i slutet av november och jag kan säga att vi hade det väldigt bra! En sak av allt vi gjorde var en mysig, romantisk promenad genom Stockholm på kvällen. Något sånt där man ser på film och för mig är det verklighet. Känns så overkligt ibland, men jag är verkligen världens lyckligaste med honom!

Så ja, nu ligger jag här hemma i Dalarna i mitt gamla rum och vet inte riktigt vad jag ska känna eller vilja. Har det väldigt skönt här samtidigt som jag verkligen, verkligen längtar tillbaka hem till Stockholm! Men jag ligger faktiskt här och njuter av hur bra jag har det. Jag tror jag har det bästa livet man kan ha och för det är jag evigt tacksam!

Sova verkar absolut inte gå, så jag passar på att bara slappna av och njuta av livet, med mys-lampan tänd och bra, avslappnande musik i öronen. Jag kan ju ta vara på tiden och njuta istället för att få panik för att jag inte kan sova. Sova kan jag göra imorgon! Godnatt på er!