En kväll då man mår riktigt, riktigt bra...

 
Hjälp mig vad mysigt alltså!! 
Ikväll firade jag in juni och ut maj genom en mysig kväll med underbara personer. Först cyklade vi till skogen där jag fotograferade lite (fler bilder kommer sen) och sedan tog vi en cykeltur:-) Ett bättre sätt att fira in sommaren på kunde det inte ha blivit:-)

Wonderful days :-)

 
Så härliga och underbara dagar nu! Ett sommarlov skulle verkligen sitta fint:-)

Härliga dagar i försommarsolen :-)

 
Snart är det sommar på riktigt. Det känns nu :-) Stekande dagar i försommarrsolen är så härligt! Och så älskar jag hur solen träffar kullersten och skapar de mjuka formerna samtidigt som det mellan stenarna står för något mer mörkt och hårt. En så härlig blandning..
 
( och jag fortsätter ta bilder med mobilkameran och älskar det! Så smidigt att ha en liten bra kamera med sig vart man än går! ;-) )

Bytt design:-)

 
Bytt design på bloggen :-) Det blev sommrigt och nu är jag nöjd:-)

Bara så himla bra...

 
 
 
Gjorde än väldigt härlig upptäckt igår. I shorts och ny bränna på benen tog jag en cykeltur och såg några sommarblommor! Älskar att det snart är sommar och att man kan gå i bara shorts! :-) Jag älskar också att min mobilkamera är så bra! ( bilderna är tagna med mobilen och sedan har jag redigerat dem :-) )
I feel lucky ♥

Överlycklig!


Yhey!! Äntligen blommar träden! :-D Överlycklig! :-)

Raindrops keep falling on my head..

Igår somnade jag av det härliga ljudet när regnet slår mot fönstret och när det rinner i stuprören. Att få somna till ett härligt regn är inte helt fel, men att ha en friluftsdag med skolan i regnet är inte riktigt lika härligt.. Härligt blir det först när man haft kul och sedan får sätta sig i soffan invirad i en filt med en kopp te och bra musik:-)


Drömmar om sommar...

 
Inte långt kvar till sommaren nu!! Ser fram emot att få fota härliga sommarblommor och föreviga de härliga dagarna... Det är ju snart juni :-)

Flower Power! :-)

 
Alla är vi jämt starka, snygga och vi tål allt! Det förväntas av oss att vi inte tar åt oss av dumma kommentarer och egoistisk ska man ju inte vara, alltid tänka på andra och hänga med på allt.. Eller? Är det verkligen så?
 
Ibland känns det som att man är någon som inte är en själv. Man hittar på en person man lever genom för att orka allt och inte bli nedtryckt av olika anledningar.
Men tänk dig att du är blomman på bilden. Du är en ljus, vacker, skör och ömtålig blomma och tittar man noga ser man "ådrorna" i blombladen. Alla är vi vackra blommor som varenda en är unik, vissa är vita, vissa är röda, vissa är gula och vissa är blå.
Blommor växer nästan aldrig för sig själva. Där det finns en blomma finns det oftast fler och eftersom att blommorna växer i klungor borde de ju må bra av det och det tycker jag att vi människor ska ta till oss av. En blomma mer eller mindre på jorden spelar ingen roll och inte heller en människa mer eller mindre, men som sagt, där det finns en blomma finns det även fler. De behöver varandra för att kunna vara som vackrast och må bra. Även vi behöver ha fler personer omkring oss i vårt liv om vi ska må bra och vi måste bli bättre på att ta hand om varandra.
 
Jag skriver inte det här för att jag mår dåligt på något sätt, utan jag mår väldigt bra. Men på senaste tiden har jag läst, hört och sett mycket saker som handlar om just hur viktiga vi är för varandra.
 
Varför kasta ur sig en taskig kommentar när man inte behöver? Varför vara så himla fokuserad på hur utsidan ser ut när det egentligen är insidan som räknas? Vi är alla vackra, sköra och ömtåliga blommor på insidan och vi behöver ta hand om varandra för att vara lyckliga.
 
Ibland ska man bara strunta i allt och vara en blomma en liten stund. Flower Power :-)

Symboliserar mig så himla bra just nu! :-)

Fotograf: Gustav
Bildbehandling: Jag
 
Hjälp vad härligt det är när man kan vara ute i bara linne!! Jag gillar denna bild som min kompis Gustav tog när vi höll på med ett projekt i skolan. Det känns som att den symboliserar mig så himla bra just nu! Kamera i handen, linne för att det är varmt (älskar när det är varmt!) och så är det ju jag förstås!
 
Jag hoppas på att en lika bra vecka som förra veckan ska börja idag. :-)
 
 

En stor och vacker explosion, med... Näsdukar?

 
 
Den absolut vackraste årstiden börjar nu gå över mittlinjen och de vackra vårblommorna har sakta men säkert börjat dra sig tillbaka. Då får man skynda sig för att få sina vårbilder innan allt börjar se liite visset ut.
Det har gått fort! Det märks både på naturen och på allergin... Allt blir en stor och väldigt vacker explision!
 
Även om det är jobbigt att nysa och alltid behöva ha näsdukar med sig, så får det gärna vara såhär ett tag till :-)

Med rätt förutsättningar kan det ju bara inte bli bättre.

 
När ljuset är perfekt och man har en bra idé, kan inte förutsättningarna att det ska bli en bra bild bli så mycket bättre!
Jag älskar att jag fick denna bild. Hade länge gått och väntat på rätt tillfälle att få ta denna bild och för ett tag sedan lyckades jag som man ser. Love it! :-)
 

Feels like summer...

 
Oj vad mycket som händer!! Det är skola, det är varmt, det är fix och det är ljust!! Äntligen känner jag att jag blir mitt riktiga jag igen. Det är så härligt när det är ljust länge på kvällen och det är varmt ute. Då får jag också världens lust att springa, så jag har varit ute i mitt älskade joggingspår hela veckan.
 
Så nu mår jag bra och har fotat lite :-) Bilden här ovan är från första maj :-)