Plugg på lovet...



Nu har jag suttit och pluggat sedan kl 12 idag... På förmiddagen gjorde jag ett fotouppdrag, jag fotade en hund! Och sedan har jag pluggat järnet... Men nu har jag gjort grovjobbet så är det bara att få in allt i huvet. Men det tar vi en annan dag! Nu vill jag ha påsklov med min syrra :)

Mot Hälsingland!



Vi hoppas på bättre väder idag och åker till mormor och morfar! Nu var det längesedan jag träffade dem och jag längtar så! 

Varför kan man inte hitta rätt på en gång??



I somras började det. Eller det var jag som började, med P-piller. Sedan dess har allting verkligen gått upp och ner. Jag har varit arg och lättirriterad med väldigt kort stubin, men mestadels blir jag bara ledsen. Jag har testat några olika sorter nu, vissa sorter funkar bra för kroppen, jag slipper gå upp i vikt och kroppen mår bra, medan det sätter sig på psyket. Andra sorter har till en början varit bra för psyket, men mensvärken blev rent ut sagt förjävlig och sedan satte det sig också på psyket. Nu testar jag en ny sort igen och det känns inte som att det funkar... 

Jag blir så trött. Jag äter ju inte direkt p-piller för att må sämre, utan för att livet ska bli bättre, men det verkar svårt att hitta något som passar mig... Men jag ska inte ge upp även om det känns tungt. Jag måste hitta något som fungerar för mig, för mensvärken blir bara värre och värre. Men här om dagen kändes det verkligen tungt. Det värsta är att när jag mår såhär så står jag inte ut med mig själv och hur sjutton ska någon annan kunna stå ut med mig då?? Allting blir bara väldigt frustrerande. Men nu är jag hemma i Dalarna och ska försöka hitta tillbaka till det som brukar vara Felicia, så kanske jag mår lite bättre.

Hur ska jag klara det?

 
Först och främst, GLAD PÅSK!
Sen undrar jag hur sjutton jag ska överleva en hel vecka utan världens bästa Erik?! Visserligen har jag massa hormoner som rusar runt i kroppen som jag inte vet vart jag ska göra av eller hur jag ska styra dem, men oj vad jobbigt det är att vara ifrån min älskling... Jag vet, jag kanske är fånig, men tårarna rinner bara av tanken att vara ifrån honom mer än max ett par dagar, så jag kan säga att när jag satt och åt frukost med honom imorse så var humöret inte på topp. Men nu är det bara en vecka kvar till jag får se honom igen!

En väldigt bra julklapp!



En väldigt bra julklapp som jag fick av pappa var en högtalare man kan ha i duschen! Jag började ganska tidigt med att spela musik i badrummet när jag duschade och har nu hållit på i några år ;) För alla kan vi väl hålla med om att det är roligt att ha party och sjunga i duschen? ;) Så den här högtalare kommer att bli minst sagt välanvänd. Här om dagen när jag hade tränat fick det bli lite dans och sång i duschen.

Då var vintern tillbaka i Sthlm...




Ja nej men då var vintern tydligen här på besök igen... Jag antar att vi får räkna med aprilväder som luras i några månader nu. Men det är inte så roligt att vakna upp till detta väder så jag hoppas det blir kortvarigt!

Nu är det bara två dagar kvar i skolan, sen är det påsklov och då åker jag upp till Dalarna! Men det såg inte direkt ut att bli bättre väder där heller...

Bara rent allmänt vardagskaos

 
 
 
Ja såhär ser det ut när jag har tvättat... Först är det allmänt kaos i den här lilla lägenhet med grejer överallt och sedan efter att jag tvättat så ser det ännu värre ut. Men skönt är det allt när jag får ett ryck och plockar ihop allting med en gång!
 
 
 
 
Och såhär ser det alltså ut efteråt! Först viker jag tvätten och lägger i fina högar och sedan är det bara att plocka ihop och lägga allt där det ska vara. Och diskbänken blir ganska fin när den blir städad :) Men det här var som sagt förra veckan och jag kan säga att efter att ha lagat middag åt både mig och Erik och att ha käkat frukost ihop så fanns det ganska mycket disk att ta tag i idag. Men nu är det gjort, så nu ska jag försöka träna med min vårtrötta kropp. Vi får se hur det går...

En lysande hiss



Jag kan nog säga att jag är ganska bra på att utnyttja "vardagsmotion"... För nästan alltid när jag inte sover med Erik och han ser till att jag stiger upp i tid, får jag alltid springa till tunnelbanan... Här om morgonen fick jag stressa en del och när jag då även missade pendeln kollade jag runt lite på perongen och fick se en lysande hiss.

Här ligger jag och väntar



Här ligger jag i soffan i skolan och väntar på att få börja.

Igår var det vår på riktigt! Jag och Ellinor satt ute på lunchrasten och försökte suga i oss så mycket sol det bara gick. Sedan hade jag kommit överens med vår lärare att jag skulle få sluta tidigare för att jag skulle iväg på en grej. Det visade sig att jag kunde ta ett tåg tidigare än tänkt, så jag hann hem, bokade tvättstugan (vilken tur jag hade att det var ledigt!!), satte igång två maskiner och stack i väg en timme. Lagom till jag var hemma igen var tvättmaskinerna klara, så jag hängde tvätten och satte igång nästa maskiner. Då kunde jag plocka ihop lite hemma, ta en dusch och sedan var det dags att hänga tvätten. Allt gick i ett, men jag hann göra allt utan att stressa och sedan jag jag ned till centrum, köpte en mascara och efter det bar det av till Erik.

Därför ligger jag här och väntar på att få börja nu. Erik började liksom kl 8 och jag 9.10, så jag måste vänta en stund. Men det är det så värt, eftersom att jag får sitta och mysa med Erik på pendeln till skolan!