En effektiv morgon

(null)

Idag blev det en snabb och effektiv morgon! Klev upp en halvtimme tidigare än jag brukar för att packa, fixa med nycklar och diska lite. Vi ska ha någon slags luftkontroll i lägenheten idag, så var tvungen att märka upp en husnyckel och lämna till han som skulle göra det. Och sen åker jag och Erik till dalarna idag, så behövde packa till det.
Älskar när det är fint väder och man kan ha en effektiv morgon! Men snyggare bilder än på ett par ben och fötter hinner det inte bli.. Längtar till jobbet på BK är över!

Vad beror det på?

(null)

Är jag lyckligt lottad som vet åt vilket håll jag vill. Som känner att jag vill och kan kämpa åt det hållet? Är det då svagt av mig att lämna burger king för en oviss framtid? Kommer jag veta vad jag ska göra? Kommer jag klara mig? Eller ska jag gå i det trygga BK spåret tills det "passar bättre" eller kommer jag lunka in i en trygghet i ett nytt tråkigt jobb? Är jag dum och svag som mår dåligt av detta? Eller mår jag faktiskt dåligt? Är det en rätt, en vettig anledning? Att ge upp? Eller är det att ge upp? Kommer jag ta mig i kragen och lyckas med det jag vill, eller kommer jag må ännu sämre? Kan jag säga det högt att jag mår dåligt av detta? Känner ångest och känner mig stressad. Att jag är på väg att bli deprimerad på grund av det här? Eller är det fånigt? Att jag som har sån tur gällande jobb, gällande att veta vad jag vet med mitt liv.. men som sagt, tänk om det inte funkar? Tänk om jag kommer stå där utan uppdrag istället. Vad gör jag då? Söker ett nytt tråk-jobb och får låta bli att klaga eftersom jag sa upp mig från Burger King? Ska jag skylla mig själv då? Vill jag utsätta mig för den risken? Men samtidigt, ingen utveckling utan chansningar och satsningar. Är detta tillfället jag ska ta vara på? Och satsa? HJÄLP MIG i att tänka! Jag är förvirrad, jag är rädd. Jag vet inte vad jag ska göra..

Men nu har jag gjort tankarna offentliga...

Upp och ner, hit och dit, men nu tror jag att jag bestämt mig

(null)

Japp, sedan typ december har jag hållit på och utbildat mig till arbetsledare på burger king. När det aldrig verkar bli någon verifiering så har jag tröttnat mer och mer. När min chef också ska sluta och vi får en ny chef som är MYCKET MER engagerad i restaurangen och vill ha allt perfekt, så känner jag att det känns dumt att vara en arbetsledare som inte orkar eller vill göra sitt bästa för att uppfylla detta. Jag vet hur det är att brinna för något och då ska man ha bra folk med sig. Inte någon som gör detta halvhjärtat. Och helt ärligt, jag gör det bara för pengarna. Burger king är ingen plats jag drömmer om att vara på.
Så nu, en dag som denna när solen skiner redan när jag är på väg till jobbet ska jag prata med min nya chef och berätta hur det känns. Önska mig lycka till!