Då var det dags att resa lite igen då! :-D



1 juli
Då var det en vecka sedan vi tog bilen ut på äventyr! Målet för dagen var Malmö och sedan visste vi inget mer. Kanske det skulle bli en sista-minuten resa någonstans från Köpenhamn, kanske skulle det bli bilning genom Europa till något bra badställe. Klockan var vid åtta när vi kom fram till hotellet vi hade bokat, då checkade vi in och åt sedan middag på hotellets restaurang. Efter det gick vi till rummet och började leta restresor från Köpenhamn flygplats. När klockan var vid halv tolv hittade vi en resa till Kroatien. Planet gick vid 06:05, då skulle vi vara tvungna att åka från Malmö vid 4 och vakna vid 3, vilket bara skulle bli ca 3 timmars sömn plus att vi skulle behöva packa om lite grejer... Vi letar vidare, på andra telefoner och har bokningen till Kroatien klar, det enda som är kvar är att trycka på bekräfta. Efter lite snack hit och dit trycker vi på bekräfta. Vilket äventyr detta skulle kunna bli, men magkänslan säger att resan vi håller på att boka till Kroatien nästa morgon inte är helt rätt. Ingen av oss har tidigare varit där och vi kan inget om landet eller staden vi skulle hamna i. Vi skulle även hamna en bit ifrån andra städer, så om vi inte trivs är det inte det lättaste att ta sig därifrån. 
När vi väl tryckt på bekräfta har tiden gått ut, vi tog för lång tid på oss att boka, så ska vi göra det måste vi börja om från början...
Efter fler överläggande och letande efter hotell bestämmer vi att vi struntar i det, vi kollar imorgon istället efter restresor, kanske finns någon annan billig och bra resa då.
Chansen att kunna somna i någorlunda tid är nu som bortblåst. Klockan är vid ett och hela familjen är ganska stressade, uppspelta, nervösa och förväntansfulla. Det tar ett tag att somna, men en efter en somnar vi till slut. Men resan fortsätter nästa dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback