Filmvisning...



Igår redigerade vi det sista av filmen och på eftermiddagen visade vi den för de andra ettorna som läser media. Det var sjukt pinsamt då jag hade huvudrollen i filmen, men det gick bra och det var kul!
Nu blir det en eftermiddag på stan och ska försöka få ihop lite julklappar, ska bara vänta på att Ann ska sluta först.. :-)

En helg i världsklass! <3

 
 
 
 
 
 
 
 
Tänk vad skönt det är när man verkligen känner hela vägen in i hjärtat att man hittat rätt. Just det kände jag förra helgen när jag stannade i Sthlm med mina underbara vänner jag har här. Jag hade absolut trott att det skulle bli bra att flytta hit, men kunde jag ana att det skulle kännas SÅ HÄR BRA? Nej, jag tror inte det. Förra helgen var verkligen en helg i världsklass! Bilderna är från fredagen då jag Ellinor och Rebecca gick på stan och såg på när de åkte skridskor i Kungsträdgården. Så dessa bilder har både jag och Rebecca tagit :-)
Jag fotade även lite med Ann under lördagen, men de bilderna har jag inte fixat med än, så det får bli dessa just nu :-) <3 <3

Med en månad kvar till jul...



Det är måndag, jag är så trött att jag är yr, jag har haft en toppenhelg och livet känns allmänt perfekt just nu :-) Sitter just nu på pendeln påväg till skolan och lyssnar på julmusik! Det är ju faktiskt bara en månad kvar till julafton!
Idag ska vi redigera film i skolan. Vi filmade hela tisdagen förra veckan och nu ska det redigeras! Imorgon ska vi visa filmen för film/tv, ljud och foto också... Det blir väldigt nervöst och pinsamt, då jag är med i 24 av 26 scener... Men det får jag väl bjuda på!

Trots att jag helst av allt skulle vilja sitta framför kaminen hemma just nu, så ska det bli kul att ha film! Det känns som att idag är en bra dag och jag hoppas ni också får en bra dag! :-)

Självporträtt från oktober!



Sitter och redigerar bilder från oktober! Hittade bland annat detta självporträtt! :-)

På tunnelbanan nu




Sitter på tunnelbanan hem efter middag på stan med en kompis. Helgen tillbringades med familjen och på lördagen myste vi på stan hela dagen. Trots att det var en väldigt lugn helg är jag sjukt trött! Beror kanske på att jag slappnat av. När jag kommer hem är det iallafall sängen som gäller! :-)

Frostigt blåbärsris i motljus!

 
 
 
 
 
 
Mina favorit bilder från höstlovet är dessa. Motljuset här asså.. Jag ÄLSKAR det!! 

Promenad i en frost-glittrande skog

 
 
 
 
 
 
Hade ett skönt, men lite för kort höstlov förra veckan. På fredagen gick jag, syrran och grannbarnen ut på en promnad och jag fotade frosten. Det blev bra bilder tycker jag! Jag gillar hur frosten glittrar!  
 

En solig eftermiddag i Humlegården.

 
 
 
 
 
 
 
Samma helg som jag tog självporträtten jag visade i förra inlägget, stack jag och min familj ut på stan i Sthlm och fotade en del i Humlegården. Det var betydligt färggrannare och mer löv på träden då än nu! Där hade vi det väldigt trevlig, plockade kastanjer och tittade på folk som fotograferade. Det var både föräldrar som fotade sina barn och en bröllopsfotografering i det fina vädret. Blev sjukt avundsjuk på de som fotade bröllop, skulle gärna ha varit med och assisterat ;-)

Skogspromenad, självporträtt och solnedgång

 
 
 
 
 
 
 
 
Det är några veckor sedan nu, men här kommer bilderna från när jag var ut i skogen och tog självporträtt! Det var så vackert med alla höstfärger och solen som sken! På hemvägen fick jag se en underbar röd solnedgång. Tyvärr hann jag inte få någon bra bild på när det var som vackrast, men fick en bild på slutet av solnedgången iallafall! :-)

Kan man inte sova är det lika bra att sluta försöka och fota istället!



Hade svårt att sova igår kväll, så när jag skulle upp på toa vid tolv såg jag att gatlyktorna lyste väldigt starkt utanför och skapade skuggor på golvet. Så bilden här ovanför är på golvet, man ser mattan.

En fruktsallad av bilder... :-P












Då min telefon har gett upp fick jag lov att byta till en annan.. Det gjorde att jag inte kunde ha kvar alla bilder jag tidigare haft på telefonen, så jag förde över dem på datorn och började radera. Jag hittade en blandad kompott av bilder jag tror att jag inte visat tidigare och kände att jag ville lägga upp dem :-)
De är från när jag åkte hem till Dalarna med min faster, när jag såg Linda Pira och Medina live och från fotopromenaderna i mitt älskade Sthlm.

Efter ett härligt lov hemma i Dalarna ska jag åka till mitt andra hem i Sthlm ikväll! Det ska bli skönt, men jag åker härifrån med blandade känslor. Jag ser fram emot skolan och att träffa kompisar, men det blir lite konstigt att lämna familjen. 
Första dagarna hemma var lite konstiga, jag visste inte vilka rutiner de brukar ha och kände mig lite som en främling i mitt eget hem. Efter några dagar vande jag mig och nu är det dags för att vänja sig vid att vara själv igen. Det blir såklart lite jobbigt, men det ska bli skönt att komma tillbaka också!

Frost..



Torsdagen bjöd på fint, men kallt väder! En perfekt dag för att fota var det iallafall! :-) Det blev en riktig "höst-påväg mot vinter" bild!