När PMShäxans förtrollning börjar avta...

Foto: Ellinor Lindström
 
Japp, de senaste dagarna har känts sådär... Men efter att ha fått ett mindre utbrott på min nya chef idag, känns det i alla fall lite bättre!..
 
För det första-
varför ska pms behöva vara så hemsk? Antagligen för att jag låter den vinna, för att jag inte vill eller orkar ta striden om och inom mig själv. Jag är lite för less på livet just nu för att ha energin och inspirationen till det... Sen avgör väl kanske kosten och träning en hel del också. och där kommer vi till...
 
Det andra-
Hur svårt ska det vara att ha disiplin och ta hand om sig själv???
Jag menar när jag tänker tillbaka, för fem år sedan befann jag mig i min livs form. Jag vägrar tänka tanken att jag börjar bli "för gammal" för att få den formen igen, för jag vet att jag skulle kunna. Det kräver bara jävligt hård självdisiplin. Vilket jag tappar mer och mer i takt med att mina hormoner i kroppen ökar vid pms, samt att jag tappat det väldigt mycket sedan jag flyttade hemifrån... Och det är ju typ 4,5 år sedan... Jag känner bara, vad har jag gjort med mitt liv?? Sen vet jag inte huuur jag ska kunna få mig motiverad till att känna mig hälsosam, snygg, slimmad och må bra, när det enda jag vill är att sitta i soffan och äta... Och det är så himla lätt att fuska när man är själv. Vilket jag är största delen av tiden på vardagr när Erik tränar. Och på helger är vi båda ganska bra på att fuska nu för tiden... Vi blir ju så sura när vi ska äta "rätt"... Asså jag orkar inte, skulle behöva hjälp att strukturera upp livet igen...
 
Så nu när mensvärken börjar smyga sig på kommer vettet i huvudet tillbaka igen och jag börjar inse hur min kropp mår... En hel del träning och bättre kost skulle sitta fint! Undrar bara hur jag ska lägga upp livet för att få det att faktiskt funka. Måste göra någon slags planering.
 
Men nu är det dags för en snabb dusch och sen möte med kollegorna från dansen. Lär bli en sen och tråkig kväll.
 
/Pepp på livet, jag vet...

Det där med bilder gick ju bra... Typ 2 månader senare - SUCK -

 
Ja, jag tänkte be er läsare om ursäkt för att det där med att publicera bilder inte gick så bra. Men det är nog mig själv jag ska be om ursäkt till. För jag gjorde ju bara mig själv besviken..
 
Kan passa på att berätta att det hänt ganska mycket sen sist. Jag har sökt för att få jobba som assistent hos Jann Lipka, fick provjobba, men fick tyvärr inte jobbet... Jag har åkt skidor i Branäs och nästa helg ska jag till LONDON med min älskling!!! Längtar så tills dess! Och längtar efter mer soool!