Rörelseoskärpa med musik på högsta volym! :-)

 
 
 
 
Har haft det jättemysigt med en fin vän idag :-) Idag har jag även upptäckt vad roligt det var att experimentera med rörelseoskärpa, så när jag skulle ta några bilder satte jag igång bra musik på högsta volym och bara dansade!! Såå kul!! :-) Jag har nog aldrig varit så svettig efter en fotografering som idag, men det var det absolut värt! :-)

Spets och sommarvärme...

 
 
Förra helgen njöt jag i sommarvärmen, denna helg ska jag hitta på mer skoj :-)
Skolan har börjat på allvar nu och vardagen rullar på... Vissa kvällar kliar det i fingrarna och jag vill påbörja olika projekt, men så kommer jag ihåg skolan och inser att klockan inte går ihop med mina planer... Därför ska jag försöka ta vara på helgerna :-)
 
 

Bilder från konserten i lördags.

 
 
 
 
 
 
 
 
I lördags var jag ju på konsert.. Då spelade bland annat Moa Lignell och Darin. Jag är inte super-intresserad av Moa, men hon var ganska bra :-) När hon spelade var det också väldigt fint ljus, så jag fick bara lov att visa några bilder på henne. Att fota på konserter är svårt... Det är många olika sorters ljus och de snurrar och har sig i olika färger och styrka... För mig tog det ca en och en halv timme att hitta rätt inställningar på kameran för att det skulle bli bra.. Men det är livet, det blev några bra bilder iallafall :-)

Några regniga dagar...

 
 
Förra veckan spenderade jag några härliga, men regniga dagar hon mormor och morfar. ♥ Igår var jag hos en kusin och under kvällen tittade jag på Darin :-) Bilder från konserten kommer upp senare.
 
Nu är det bara att ladda inför sista året på högstadiet... Jag känner att det kommer vara ett spännande år med många saker som händer. Nervöst, jobbigt, så extremt roligt och njutbart.. Så tror jag att det kommer bli :-) Jag hoppas i varje fall det...
 
 

- Pemlan -

 
 
 
 
 
 
 
Detta är bilderna som jag tog på en av världens finaste människor i början av sommaren. Jag berättade lite förut om denna fotografering och äntligen har jag kunnat välja några av alla bilder jag vill visa.
 
På bilderna ser ni Pemlan, en fin vän som för mig betyder dans, kärlek och glädje. Hon ger mig känslan att inget är omöjligt, drömmar går att förverkliga. Därför betyder dessa bilder mycket för mig och de är även några av de bilderna jag är mest nöjd med och stolt över.
Om ni vill veta mer om Pemlan, gå in på hennes blogg www.curvedbeats.se
 
 
 
 

Någon annan, fast ändå jag...

 
 
 
Med några hårspännen och lite smink kan man bli förvandlad till någon helt annan. Fast även om jag ser ut som någon annan på utsidan, är det fortfarande jag på insidan...
 

En sommar som denna...

 
 
 
Att sommaren skulle vara såhär bra hade jag aldrig tänkt mig.. Med veckor av bra väder och hyggliga temperaturer tog jag mig friheten att bara chilla på en filt i gräset :-) Fast jag har även gjort några andra saker... Har bl.a. varit till Stockholm på kalas, till Gävle på kalas ock träffat familj och vänner ♥ Därav den halvdana uppdateringen... Nu laddar jag för att få njuta lite extra av de sista veckorna av sommarlovet :-)