En promenad

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår blev det en långpromenad för mig! Passade på att få lite ny luft i lungorna efter lunch och utforskade området där vi nu bor :)
Det blev en ordentlig promenad på ca 7km och det tog den här tjockisen 1h och 20min...

Jag kom till ett väldigt fint naturreservat (över den stora ängen/fältet) och fortsatte mot vattnet och gick via vattnet hem. Det är helt sjukt, men vi bor bara ca 2 min promenad från Mälaren! Ska bli så härligt att kunna gå där i sommar! Och de nya vägarna jag hittade igår visade sig vara ypperliga för barnvagnspromenader!

Så härligt med vår också! Träden börjar bli gröna och även om graviditeten börjar göra mig allt mer trött, så fylls ändå energin på av solen och ljuset!
Och som ni ser så var favorit tröjan på! Bjuder på en update av magen också. Den börjar bli ganska tung och otymplig nu...

Läget just nu

(null)

Yes! En liten kik på hur vi har det i nya lägenheten!!

Flytten var lite kaos kan jag säga. Det var met saker att packa än vad jag hade föreställt mig, men min älskade mamma kom som en räddare i nöden och vi två löste det mesta! Så på ca 3 dagar var allt flyttat och klart!

Vi har kommit i ordning jäkligt bra med lägenheten tycker jag! Visserligen lite skräp och kartonger och sånt kvar, men det är ingen panik att få iväg dem. Vi kan ju gott och väl bo där och vi trivs som bara den!

I lördags firade jag och Erik ett år som förlovade! Så därför är det fixat med lite lite bubbel och snacks vid soffan. Viktigt är då att "bädda" med filtar i soffan så kanske den kan slippa bli skitig så fort haha!

Annars har jag en väldigt livlig bebis i magen! Är i vecka 28 nu, tiden går så fort! Vi hade bra teamwork när jag var stressad över flytten och bebisen var lugn. Nu efteråt när jag kan slappna av lite bättre tar bebisen mer tid åt att busa där inne och jag kan ta det lugnt så att jag orkar med det.

Just nu känns det som att mitt liv har en bra balans!