Långfredag och en vecka ledigt.

 
 
 Glad påsk! :-)
Det skulle ju ha passat bra med lite fjädrar i riset på bilden ovanför, men det får bli ett påskris utan fjädrar ;-)
men nu laddar jag inför några härliga dagar och hoppas på bra väder med mycket fotografering.
Med kameran i hand och solen i ögonen tar jag påsklov nu :-)

Mornar som gör dagen :-)

 
Solen, värmen, ljuset och energin. Jag älskar att vakna av solstrålarna som tar sig in i rummet genom gliporna i persiennen. Att bli bländad av solen och se hur det gulaktiga ljuset försöker ta sig in i mitt rum, med gardinerna som stoppar brukar ofta göra min dag :-) Jag älskar verkligen sådana mornar ! :-)

Våffeldagen :-)

Idag är det våffeldagen!! :-)
Jag fuskade och åt våfflor igår. Mumsigt...


Utstrålar vår ;-)

 
 
 
Dessa bilder är också från i helgen och rubriken talar: De utstrålar verkligen vår!!

Solen som värmer, människors fina leenden som poppar fram, fågelkvittret och den sprudlande känslan man får i kroppen.

 
 
Några stadsbilder från förra veckan :-)
Det känns verkligen att våren är påväg på allvar nu och det njuter jag verkligen av!
Solen som värmer, människors fina leenden som poppar fram, fågelkvittret och den sprudlande känslan man får i kroppen. Det är inte för inte man säger att våren och kärlek hör ihop.
 
Den härliga tiden med allt vad våren innebär gör mig så glad och jag blir ofta fylld med inspiration. Då är det som bäst när man har en bra låtlista på tex spotify som man kan lyssna på när man spatserar på stadens gator och torg. Härom dagen kom jag på mig själv... jag går inte så ofta när jag har musik i öronen, jag dansar eller skuttar fram :-)
När jag upptäckte att jag gör så började jag fundera... Om folk ser mig nu, när jag hoppar jämfota upp på en trottoarkant i ren glädje av musiken jag hör och av vårvädret, vad tänker de då?
Jag kom på att om jag såg någon som dansar runt på stan och hoppar och skuttar med och ett stort leende på läpparna skulle jag bli väldigt glad. En sån grej skulle göra mig glad, så jag bryr mig inte om vad folk tycker när jag dansar runt på stan. Jag har väldigt roligt och mår bra av det så jag fortsätter gärna med att dansa och hoppa runt vart jag än mig i världen vänder och om jag då gör någon annan glad av det så är ju det bara bra ;-)
Jag dansar ju streetdance så det hör väl till att man dansar runt på gatorna ;-)

Fotografering är en härlig konst! :-) <3

 
Fotade månen för några dagar sedan. Det var roligt att försöka fotografera något som är så långt bort. (Jag har hört att månen förflyttar sig tre centimeter längre bort från jorden för varje år, bara så alla vet;-) )
Fotografering är en härlig konst!! :-)  <3

Glada människor på ett kreativt ställe:-)

 
 
Hade en underbar dag med en fin vän i helgen.
Tillsammans besökte vi ett väldigt fint ställe, där jag bland annat gjorde en härlig upptäckt:-)
Under dagen gick jag runt med min kamera och fotade. När folk såg mig gå runt med min kamera blev de intresserade av vad jag gjorde och började prata med mig. Det var väldigt roligt och det var en glad överraskning för mig att träffa på så glada människor på ett väldigt kreativt ställe:-) Sånt gör mig glad :-)

Årets första vårmånad, välkommen!! :-)

 
Mars!! Årets första vårmånad är här!! :-D Har fixat lite med designen här på bloggen för att få det lite vårigare.
Den senaste veckan har jag försökt njuta av det vackra vädret vi haft :-) Men såklart är man ju lite halvt krasslig och måste ta det lite lugnare än vanligt, men, men. Hoppas bara att jag är helt frisk till nästa vecka då jag ska praoa! :-D Ser fram emot det.