2019 och livets resa!

 
Året 2018 har nog varit det absolut bästa i mitt liv! Jag har fått så mycket erfarenhet om allt möjligt och utvecklats både som företagare och person. Året har bestått av många härliga resor ut i världen med min älskling, vilket är något jag verkligen älskar att göra!
 
Men som man kanske förstår av bilden, så står vi inför en ännu större resa nu! VI SKA BLI FÖRÄLDRAR!!
Det känns helt sjukt att skriva det. Det är så mycket spänning, nervositet, saker man tänker på och saker man känner. Och som gravid, hur ska man hålla koll på alla känslor och tankar??
 
Något jag vet är att detta kommer bli det bästa som hänt i både mitt och Eriks liv! Var det planerat? Nej, det var det inte, men jag hade det på känn och tror nog universum planerat detta länge för oss, för mer passande kunde det inte bli! Även om det kanske inte alltid känns så, så vet jag till 110% att VI ÄR REDO!
 
Jag som älskar att utvecklas som person och denna inre resa som ständigt pågår som människa, helt plötsligt har jag en till liten person inuti mig som också utvecklas. Dag för dag känner jag hur något ändras, hur min kropp förändras, hur mitt sätt att tänka ändras i små steg och hur jag känner att krabaten där inne utvecklas.
 
Detta är en resa som jag gärna delar med mig av. Jag vet inte hur mycket, eller hur öppen jag kommer vara med hur jag känner i allt detta, men jag har en känsla av att jag kommer vilja dela mina tankar och få skriva ur mig när jag känner att det behövs.
 
Jag välkomnar 2019 och denna nya resa med öppna armar!
GOTT NYTT ÅR!