Vi hade i alla fall tur med vädret!

 
 
 
 
Rubriken kanske inte riktigt säger hela sanningen. För måndagen jag skulle åka till Västkusten med min pojkvän och hans familj så började regnet redan hemma. Mamma och pappa skjutsade mig en bit på väg då vi skulle möta Erik och hans mamma i Örebro för att luncha tillsammans. När vi kommer till Örebro upphör regnet och man börjar få hopp, hopp om att det kanske inte blir dåligt väder på Västkusten trots allt.
Vi lunchar, jag packar in mig i deras bil och vi åker vidare. Och nej, vädret var inte så dåligt, men det blåste! Jag trodde jag skulle blåsa bort! Men efter en hel dag i bilen tar vi iallafall en promenad runt ön. Vi bodde hos Eriks mormor och morfar, i deras sommarhus de har där. Eller jag och Erik fick vår egen lilla stuga för oss själva!
Efter en första rundtur på ön kan jag säga att jag blev lite smått förälskad i platsen. Att de kallar det för sitt lilla paradis är inte svårt att förstå!

En månad senare och tusen upplevelser rikare

 
Ibland känner man sig själv ganska bra... Blev det mycket bloggande i sommar? - Nej, men nu har jag äntligen redigerat klart de första bilderna från Västkusten! Att säga att jag har en underbar sommar är inte att överdriva, den här sommaren har varit den bästa hittills, men jag har haft mycket att stå i och det har varit något nästan varje dag. Men vad ska man göra när man vill kunna göra allt på en sommar? Det är väl klart det blir mycket!
Så är du sugen på att se lite bider från Västkusten är det bara att hålla ögonen öppna de närmsta dagarna :)

När jag inte bloggar

 
 
Här kommer fler bilder från min och syrrans promenad. Självklart har jag fler bilder att visa egentligen, men eftersom jag haft fullt upp med jobb och så har jag helt enkelt inte känt att jag hunnit jobba med dem ännu, så ni får hålla er ett tag till! Nu drar jag snart till Västkusten en vecka och sedan blir jag borta en vecka till, så räkna som sagt inte med uppdatering. Men det finns en större chans att instagram uppdateras, så kika gärna in där! :-) (Länk finns i sidomenyn)

Maskros

 
En bild från promenaden jag och syrran tog! Jag tyckte den här maskrosen var så häftig så jag var tvungen att fota den!