Långsam dag, men lever på energin jag fick i onsdags :-)







Seg dag idag alltså.. Kändes som om tiden efter lunch har gått i snigeltempo...
En dag som inte gick långsamt var i onsdags! Hade en grymt bra förmiddag och känner mig fortfarande stärkt och utvilad :-) Tog en såååå mysig promenad också och fotade massor med mobilen! Bilderna är från promenaden i skogen :-) 
Jag älskar min mobilkamera! <3 :-)

Lite nervigt och spännande, men hjälp vad kul det ska bli! :-)

 
Idag känns det lite luddigt alltihop. Som en bild som är helt ur fokus och när man ser på den har man ingen aning om vart eller vad motivet kan vara. Ungefär så känns det, för jag ska nämligen göra något nytt idag. Jag är nyss fyllda 16 år och ska med två äldre kompisar starta dans för barn. Helt på egen hand ska vi få det att fungera, undervisning, marknadsföring och allt som har med det att göra. Hittills har det inte sett så ljust ut, vi har inte fått in några anmälningar och informationen om att vi ska starta dans för barn verkar inte ha nått ut så långt som vi hade hoppats. Fast att bara göra detta, att ta initiativ till det och försöka få det att fungera är ju en utmaning i sig och det har vi gjort rätt bra. Jag är stolt över vad jag har gjort, jag går bara i nian och att göra något sådant här är ganska svårt. Det är mycket att tänka på, många möten och mycket planerande. Nu är allt klart, allt förberett och så gott som färdigplanerat. Nu är det bara att köra på och hoppas på att det kommer några danssugna barn :-)
 
Jag önskar att fler skulle få denna otroliga möjlighet. Att få göra tanke till verklighet är något alla borde få prova på. Nu längtar jag som sjutton till nästa utmaning, vem vet vad det kan vara? Det får vi se ;-)
 

Mys-morgon! <3



Mysiga morgon! Trots läxor känner jag mig lycklig! Med mysig musik, mysig belysning och eld i kaminen är detta bästa morgonen på länge! Sitter och pluggar hemma idag igen då vi har hemuppgifter. Fler dagar som denna!! Drar nog ut på en promenad senare bland snöflingorna som faller till backen :-) Toppendag!

Likt stjärnor som fallit från himlen...

 
 
 
Som sagt fotade jag lite med mobilen igår, även dessa bilder är från igår. Små, lätta och vackra snöflingor låg på backen likt stjärnor som fallt från himlen. Magiskt!
Idag är det måndag, en ny vecka och en ny dag, en dag med hemuppgifter då vi inte är i skolan. Kanske det blir lite fotande idag med? Man kan ju alltid hoppas, men först -> läxor...

En vinternattsdröm ;-)

 
 
 
 
Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig såg jag att det snöade och fick en idé. Tänk om man skulle vara ute en vinternatt och fotografera när det snöar. Bara det vore lite ljusare så att man verkligen såg snöflingorna falla ner till marken. Det var så vackert att se hur det snöade, det var som i en magisk värld :-)
Tyvärr var jag för trött för att gå ut och fota, så jag gick ut en stund idag iställe och fotade. Emellanåt snöade det samtidigt som solen sken, väldigt fint.
Bilder man tar med mobilen kan även dem bli väldigt fina, för dessa bilder är tagna med mobilen, heja mobilkameran! :-)
 
 
 

Självporträtt i mörkret och kylan.

 
Fler bilder från jullovet :-) Tog några coola självporträtt utomhus i ett antal minusgrader. Jag bara älskar hur man ser ljuset i kanten av mina mörka kläder och hur man ser det gröna gräset i bakgrunden!  Hur som helst är jag vädigt nöjd med bilden :-) Vad tycker du? Något du hade gjort annorlunda?
 

Fredag och några bilder från jullovet :-)





Äntligen är det fredag! Tjuvstartade fredagen igår med att lyssna på massa bra musik och bli så sugen på att dansa att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Idag går jag igenom några bilder från jullovet, det gröna jullovet ;-) Nu är det äntligen snö så att man kan åka skidor och ta härliga snöbilder, men självklart är man förkyld och får hosta av kylan så det är bara att vara inne... Bilderna är från vad jag tyckte var den mysigaste dagen på hela jullovet :-) 
Hoppas att dagen kanske kan bli lika bra! :-)

Det till och med kittlas i magen!!!!

Hur frustrerad är det lagligt att bli?!! ;-) Nu har jag inte varit ute och sprungit på mer än en vecka och dansat har jag inte gjort på över en månad! Dumma, dumma förkylning och hosta som aldrig vill ge sig! Nu vill jag röra på mig! Dansa så att svetten sprutar och springa så att jag blir så trött att benen viker sig under mig... Det till och med kittlas i magen för att jag vill röra på mig så mycket! 
Nu ska jag ta mig sjutton bli helt frisk så att jag kan träna! :-)

En tredjedel kvar, kanske på tiden att köpa nya skor ;-)



Nu har det gått en månad och en vecka sedan jag satte mitt mål. I julkalendern jag hade gav jag ett tips om att sätta ett mål, mitt mål var att springa och åka skidor en total distans på 90km (ett Vasalopp). Nu har det gått en tid och jag har vid brist på snö sprungit 60km. Egentligen har det inte ens gått en månad sedan jag började räkna kilometrarna och redan har jag avklarat 66% av distansen :-) Detta känner jag blir enkelt ;-) Men en sak har jag märkt under tiden, ska man springa långt ska man ha bra skor. Har använt mina löpskor jag haft i fyra år nu, kanske var på tiden att skaffa nya. Så i söndags köpte jag mig ett par nya. Nu har jag två likadana par, ett par rosa att dansa i och ett par gröna att springa i :-) Lika bra att slå på stort när man hittar sköna skor så blir de sista 30km enkla ;-)